2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه الی جان پسرم دوسال خوردش برای الرژییش که به لبنیات داشت خیلی عاای بودوزنگیریشم خوب بود نه رایان جان اصلامشکلی نداشت بالانمیاورد دکترخودش که میگفت خیلی شیرخوبیه
قابل توجه مامانهای محترم : شیر آپتامیل خارجی 1و2و3و4 ،ساخت هلند ،وزن 900 گرم،ارجینال و دارای بارکد اصل، با کیفیت، و تهیه شده از داروخانه های کویت و دبی ،با قیمت مناسب .تلفن و تلگ رام :09190212993
فروش انواع شیر و سرلاکهای خارجی ، تهیه شده از داروخانه های کشورهای عربی کانال نی نی فود در تلگ رام و اینستا : ninifod@
باسلام من چهارعدد پپتی جونیور دارم.هرکسی خواست بگه که براش بفرستم.دخترم دیگه نمیخوره اینارو اضافه آو ...

سلام عزیزم،شما هم بخاطر رفلاکس به دخترتون این شیر رو میدادین؟اگه به خاطر رفلاکس بود خوب شد؟تاثیر کرد بهش؟

💖 پسرام همه دنیای منن💖
سلام عزیزم،شما هم بخاطر رفلاکس به دخترتون این شیر رو میدادین؟اگه به خاطر رفلاکس بود خوب شد؟تاثیر کرد ...

سلام.دختر من حساسیت به شیرگاو داشت شیرخسک معمولی نمیتونست بخوره به خاطر همین وزنش هم پایین بود که دکتر پپتی جونیور نوشت.البته رفلاکس هم داشت ولی اون بحثش جداست

با سلام 

شیر خشک آپتامیل پپتی جونیور نوتریشیا مخصوص شیر خواران مبتلا به اختلالات سوء جذب و یا آلرژی به پروتئین شیر گاو می باشد.این شیر خشک حای کلیه مواد مغذی کلیدی با قابلیت هضم و جذب آسان برای شیر خواران از بدو تولد تا شش ماهگی می باشد. از شش ماهگی به بعد نیز می توان از پپتی جونیور در کنار غذای کمکی ویا به جای شیر گاو استفاده کرد.

سلام.دختر من حساسیت به شیرگاو داشت شیرخسک معمولی نمیتونست بخوره به خاطر همین وزنش هم پایین بود که دک ...

سلام نی نی شما با پپتی جونیور رفلاکسش بهتر شد؟ ممنون میشم حواب بدین🙏🙏

2810