2777
2789

ما چهار تا خواهرم همه مون فرهنگی و درس خون و معلمیم.خواهر کوچیکه من پارسال رتبه دو رقمی بود چون شهرمون کوچیکم بود خیلی صدا کرد چون تا حالا رتبه دو رقمی نداشت بعد مادرشوهرم که سواد هم ندارن همش می‌گفت خب خیلی درس خوند آزمون شرکت کرد واسه همین قبول شد. 

امسال بحث کنکوریا بود می‌گفت یکی قبول شده از خواهر تو هم بهتره گفتم کیه گفت نمیشناسیش و ... گفتم چرا اسمش نیست جایی نگفتم و... گفت ن نمی‌دونم رفته تهران رشتش را هم نمی‌دونم گفتم پس چرا نگفتن اسمش رو گفت نمی‌دونم و... معلومه از موفقیت ما خواهرا خیلی میسوزه.الان ۵۸سالشه همش می‌گه منم اگر درس می‌خواندم کارمند میشدم. حتی بلد نیست بخونه یا بنویسه خدای اعتماد به نفس هست 

جان جانانم💗💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی به نظرم خیلی محل نده به جای اینهمه سوال کردن که کیه میگفتی چقدر خوب موفق باشن و بگذر ، حساسیت زیادی به خرج نده

ایشونم خب همسن مادر خود منه و با چیزایی که مادرم از تحصیلش میگه واقعا اون زمان هرکسی به دختر اجازه درس خوندن نمیداد و به سختی درس میخوندن و حتما حسرتی تو دلشه سخت نگیر

بیخیالش باش

با لبخند بگذرون...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

عزیزم از بیچارگیشه

این زنای قدیمی همشون گناه دارن

پدر ها و برادرهای سنگ دل و بی رحم با طرز فکرهای مزخرف داشتن اکثرا که نذاشتن درس بخونن دختراشون و کسی بشن برای خودشون

از این زاویه نگاه کن به داستان

تو هم تشویقش کن

بگو مادر هنوز دیر نیست میتونی بری دانشگاه هر رشته ای میخوای بخونی

باور کن این کارو کنی کلی هم رو زندگی خودت تاثیر میذاره

برام دعا میکنی گره مشکلاتم باز بشه؟

بچه ای دنبال کل کلی

ولش کن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
من بودم جوابشم نمیدادم بسوزه

ج ندادم فقط گفتم خب کیه اون رتبه بهتره گفت نمیشناسیش جالبه 

هر وقت منو با خواهرام میبینه مشخصه مرز ترکیدنه

جان جانانم💗💕

افرین باید بگم الان شروع کن

این میشه سیاست تو که رو زندگیت خیلی تاثیرات مثبت میذاره عزیز دلم

اونم لابد کسی رو نداره که تشویقش کنه

میخواد از راه اشتباه این توجه رو بگیره

تو راه درست رو با این کار بهش نشون میدی

دل به دلش بده

بگو مادر از ترم بهمن برو هر رشته ای که ارزو داری رو بخون

دانگشاه های مختلف هم میتونه بره