سلام عزیزان امیدوارم حالتون خوب باشه💞
من دانش آموزی هستم که واقعاً میخواستم برم هنرستان ولی متاسفانه بخاطر موضوعات مختلف نتونستم..
میدونم خیلی از شما توصیه میکنید که دوازدهمم رو بخونم و بعدش کنکور هنر رو بدم که بسیار هم توصیه عاقلانه ای هست اما رشته من ریاضی هست و دروس به شخصه برای من خیلی سخت هستن و من هر چقدر هم تلاش میکنم معلمین میگن پایه ریاضی ضعیفی داری و به زور درس ها رو پاس میکنی..
اینم بگم که من توی یه مدرسه دولتی ضعیف درس میخونم و پارسال خیلی از بچه ها درس هاشون رو افتادن و گرفتن دیپلمشون طول کشیده و من نمیخوام این اتفاق برای من هم بیوفته ولی یه جورایی مطمئنم میوفته چون حتی با اینکه دارم خودمو میکشم باز نمراتم پایین هستن... خصوصاً حالا که درس ها در امتحانات دوازدهم نهایی شدن و امتحانشون سخت تر هم شده..
از یک جا شنیده بودم که این قضیه امکان پذیره اگر یک مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنم و میشه بین یک سری رشته محدود انتخاب کرد و دیپلم یکی از اون ها رو گرفت...
راستش برام فرقی نداره که چه رشته ای باشه فقط میخوام برم جایی که بدونم تلاش هام بی نتیجه نمیمونن و میتونم دیپلمم رو بگیرم و با خیال راحت برای کنکور هنر بخونم.. چون این جا که هستم جداً کل روزم رو میذارم برای درس های رشته ریاضی و اصلا وقت نمیکنم به کنکور اصلی خودم که هنر هست برسم...
میشه لطفاً به من کمک کنید؟ آیا موسسه یا جایی هست که بتونن به من در این زمینه کمک کنن؟ بی نهایت ممنونم💖