2777
2789
عنوان

کیا از شوهرشون متنفرن بیان تو

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 27 پست
شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

دیگ نمیشه با یه بچه تو خیابون خوابید. هیچی ندارم. بیمارم هستم توانایی کار ندارم. کاش سالم بودم همین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کوچیک دو

التماست میکنم جلوبچه نفرتترو به شوهرت نشون نده! 

به بچه نگو فقط به خاطر تو موندم تو این زندگی

بهش نگو باباترو دوست ندارم... 

خود من فرزنت مادریم که از شوهرش متنفره حسش هم متقابله بابام هم اونو دوست نداره. 

من بیشتر از اونا از درون نابود شدم، خورد شدم و شکستم. 

اگه فکر می‌کنی چقدر بدبختی و داری عذاب میکشی به بچت نگاه کن اون از تو بدبخت تره چون تو خانواده‌ای داره بزرگ میشت که هیچ عشق و محبتی توش نیست

دیگ نمیشه با یه بچه تو خیابون خوابید. هیچی ندارم. بیمارم هستم توانایی کار ندارم. کاش سالم بودم همین

میدونم ؛حق داری

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....
انقد عوضیه امشب بهش سر سفره گفتم ماست بخر بیار من بچه شیر میدم نمیتونم بخورم ولی تو کنار غذات بخور ک ...

شوهرمنم همینه. امشب گفتم پسرم برو بغل بابایی اخه از شیر گرفتمش بهانه سینه میگرفت اینجوری گفتم حواسش پرت شه. شوهرم شروع کرد دادو بیداد که بچه ارزه نداری نگهداری و.... 

شوهرمنم همینه. امشب گفتم پسرم برو بغل بابایی اخه از شیر گرفتمش بهانه سینه میگرفت اینجوری گفتم حواسش ...

الان من از طرف بدم میاد اگ مثلا بعدا اومد خواستگاری چیکار کنم؟ 

نکنه ب ی بهونه مامانمو راضی کنه ، نکنه خر شم...

زندگیم به فنا میره اگ باهاش ازدواج کنم نه؟

الان من از طرف بدم میاد اگ مثلا بعدا اومد خواستگاری چیکار کنم؟  نکنه ب ی بهونه مامانمو راضی کن ...

اره نکن. وقتی ازش بدت میاد زندگیت خراب نکن. ببین بعد ازدواج تازه مشکلات خودش نشون میده. وقتی قبلش مشکل داری دیگ بری زیر یه سقف میشه جهنم. کات کن خودت از رابطه مسموم نجات بده. فرصتات بخاطرش نسوزون. 

اره نکن. وقتی ازش بدت میاد زندگیت خراب نکن. ببین بعد ازدواج تازه مشکلات خودش نشون میده. وقتی قبلش مش ...

عزیزم ی سوال داشتم من تقریبا یجورائی باهاش رابطه داشتم (فقط از پشت ، پرده دارم) ولی اصلا وابسته اش نشدم و هنوز از اخلاقاش و شخصیتش بدم میاد،ولی اون میگ من غیر تو کس دیگه ای نمیخوام ، خوب یعنی عشقی در کارنیس؟

نکنه خر شم🥲🥲🥲

[QUOTE=313679128]عزیزم ی سوال داشتم من تقریبا یجورائی باهاش رابطه داشتم (فقط از پشت ، پرده دارم) ولی اصلا وابسته اش ن ...[/QUOTE 

برو مشاوره حتما قبل ازدواج. هر کس میخاد باشه باشه برو مشاوره. کلی بت کمک میکنه. 

چشمات قبل ازدواج باز کن بعدش مجبوری ببندی. دوسداشتن و... چرته الان میگ دوستدارم تو زندگی به مشکل بخوری دیگ خبری از دوستداشتن نیست. عاقلانه ازدواج کن