2777
2789
عنوان

کیا از شوهرشون متنفرن بیان تو

319 بازدید | 27 پست

طلاق عاطفی بهتر یا طلاق واقعی 

از بی پولی موندم باش. مشکلش حاد نیست ولی به درد هم نمیخوریم. وضع مالیمونم خیلی معمولی خیلی خیلی. فقط بخاطر همین یه قرون خقوق و خونه موندم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بخاطر حقوقی که تازه اونم ۲ ماه ب ۲ماه میده کات نمیکنم دفترش کار میکنم دوس پسرمه...

ای بابا کارم میکنی تحملشم میکنی 

کاردیگ پیدا نمیشه؟ خیلی ستمه هم کارکنی هم کات نکنی

انقد عوضیه امشب بهش سر سفره گفتم ماست بخر بیار من بچه شیر میدم نمیتونم بخورم ولی تو کنار غذات بخور ک من غذا ساده درست نکنم بزارم جلوت اینو گفتم پرید بهم گفت مگه من سگم ک غذا درست کنی بزاری جلوم منم گفتم تو ب خودت شک داری و دنبال بهونه میگردی ک دعوا درست کنی من اصلا منظورم این نبوده خودت مشکل داری 

ای بابا کارم میکنی تحملشم میکنی  کاردیگ پیدا نمیشه؟ خیلی ستمه هم کارکنی هم کات نکنی

بخدا کار ایقد سخت گیر میاد تازه این باهام را میاد دورکاری میزاره بکنم ، یا پاره وقتم میگ خواستی کار کن ، ولی از خودش خوشم نمیاد، یعنی شخصیت و رفتاراش

شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

البته میدونم .راهه طلاق و جدایی خیلی  سخته

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....