2777
2789
عنوان

کفش نیم بوت دخترانه میخوام

162 بازدید | 6 پست
سلام مامانا پیرو تاپیک قبلی که اینجا گذاشتم ****** سلام دوستان عزیز. دخترم ۱۸ماهشه.ازوقتی شروع کرده به راه رفتن پاهاش رو یکم کج میگذاره و کناره پاهاش به طرف داخل شیب داره وقتی کفش میپوشه کفشش کناره هاش میخوابه به داخل.دمپایی هم که میپوشه از پشت کاملا مشخصه که مچ پاش انگار انحراف داره.دکترکه بردیمش گفتذکف پاش صافه و انحراف مچ هم داره.گفتش باید کفش طبی براش بخریم.خیلی نگرانشم حالم خوب نیست همش فکروخیال میکنم.میترسم همینطورپاش بمونه. هرچی توی اینترنت سرچ کردم نوشته این کفشها فایده نداره و خوب نمیشه.کسی هست که این مشکل رو داشته باشه و خوب شده باشه با این کفشهای طبی؟کاردیگه ای هم باید بکنم براش که خوب بشه؟لازم هست ببرمش پیش یک دکتر دیگه؟؟؟ خواهش میکنم راهنمایی کنین و تجربیاتتون رو بگین برام.ممنونم ************** پیش چند تا دکتر دیگه هم دخترم رو بردیم گفتن هنوز زوده واسه اینکه بگین کف پای بچه صافه یا نه و اینکه نیاز به کفش طبی داره یا نه. اما دکتر گفت باید کفش نیم بوت چرم که یکم محکم ساق و مچ پاشو نگه داره براش بگیرین. این موقع سال هر جا رفتیم همچین کفشی ندارن کسی سراغ داره تو مشهد از کجا میتونم پیدا کنم.ممنون
سلام ان شاالله که مشکلی نداشته باشه گل دخترت من دوستم پسرش کلاس اوله و کف پاش صافه و داده براش کفش دوختن ساقداره و کفی مخصوص میذارن داخلش تا پاهاش کمی. شیب بگیره تا جایی که میدونم تو خ بهار داده براش دوختن تومشهد هم احتمالا باشه جایی که کفش سفارش بگیرن برای دوخت
ترنم جان عزیزم دختر منم دقیقا همین مشکل داره. دکتر اورتوپد که بردم گفت اصلا نیاز به کفش طبی نیست ( البته این مشکل دختر من ناشی از شلی رباط بود که بخاطر کمبو ویتامین دی هست که گفت باید این ماه آمپول بزنه) خلاصه ورزش خاصی هم گفت لازم نیست انجام بدین فقط چهار سالگی و شش سالگی دوباره برا ویزیت ببریم نگران نباش انشالله درست میشه هرچه بیشتر راه برن بازی کنن بهتر میشن
زندگی زیباست ..... 🌼🌼🌼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دنبال کفشی بودم که مچ پاشو بگیره و به راه رفتنش کمک کنه تو خیابون بهار ازین مدل که گفتی کتونی دیدم ،یه مدل کفش طبی هم دیدم. البته به سایز پای دختر من نمیخوردم چون پاش خیلی کوچیکه اون موقع به زور هجده بود. الان که بیست و دوماهشه تازه بیست ، ۲۱ باشه
زندگی زیباست ..... 🌼🌼🌼
سلام مهتاب جان ممنونم بابت جوابتون. الان پاهای دخترتون بهتره؟ازکجافهمیدین دقیقا مشکلش چیه؟ پاهای دختر من هم خیلی کوچیکه. دکتر براش شربت ویتامین هم نوشت.اما یه دکتر دیگه که بردم گفت اصلا ربطی به کمبود ویتامین نداره و تا وقتی سنش بیشتر نشه نمیشه تشخیص قطعی داد و تا حدودی اینجور راه رفتن بین بچه ها عادیه