2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه آرزوهات رو نقاشی کن

| مشاهده متن کامل بحث + 2798 بازدید | 69 پست
مرسی عزیزم . سارا من عدد ۱۱ رو به پیش شماره اسارل کردم که تبریک تولد برا اون خط نره . ولی مینوشت پیا ...

سلام

نمی دونم چرا پیام نرفته.

عدد ۱۱ باید با همون گوشی پیامک می شد.

شما که تاریخ تولد روی کاربری تون نیست.

۲۷ مهر هم سالگردتون هست.

الان niniyar_3 هستن می خواهید از ایشون هم بپرسین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نمی دونم چرا پیام نرفته. عدد ۱۱ باید با همون گوشی پیامک می شد. شما که تاریخ تولد روی کاربری ...

خط برا من نیس الان پیش کسی هستم که با گوشیش ثبت نام کردم  پیامک فرستادم ولی نرفت باشه میپرسم ممنون

.

خط برا من نیس الان پیش کسی هستم که با گوشیش ثبت نام کردم  پیامک فرستادم ولی نرفت باشه میپرسم مم ...

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

نمی دونم شاید شماره شون عوض شده یا...

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
2805
مرسی ممنونم

مرسی عزیزم . سارا من عدد ۱۱ رو به پیش شماره اسارل کردم که تبریک تولد برا اون خط نره . ولی مینوشت پیا ...

به چه شماره ای ارسال کردید؟

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

سلام عزیزم  نینی یار جان  وقتی میخوام  توی تاپیک. حذف لینک بزارم

یا توی کامنت ها مینویسه شما مجوز درج لینک در پست را ندارید چرا؟  میشه لطفا درست کنید چون تاپیک خصوصی دارم خیلی وقته نتونستم حذفش کنم  ممنونم

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍

سلام دوستان

من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی هستم و فرصتی برام باقی نمونده 

باید ۱۰۰ تا زوج که در ۵سال اول ازدواجشون هستند، هم زن و هم شوهر پرسشنامه یک ربع عه‌ای رو جواب بدن

ممنون میشم اگر شرایطش رو دارید این رو برای همسرتون هم بفرستید

https://survey.porsline.ir/s/hDS7eXu#?ref=te

اگرم مایل باشید می تونید ایمیلتون رو بذارید تا نتایج براتون ارسال بشه💕

سلام ببخشید خانم تهرانی یکی از اکانتای منو تعلیق کردن هیچ جوره راصی نمیشن برگردونن لطفا خواهش میکنم بگید برگردونن قول میدم هیچ کاری باهاش انجام ندم توروخوا

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر   اسمم رهاس یه علی دارم تو سن کم ازدواج کردم و الان خوشبختم.منو علی کنارهم کاملیم قشنگیم خوبیم .یه نمه تنبلم و تنها تو شهر دیگه زندگی میکنم کار علی ساعت کاریش طولانیه و درطول رز فقط چندساعت باهمیم.ی اراد  دارم که عشق منه بچه داداشمه ی خانواده پرجمعیت دارم ۵برادر و ۲خواهر ولی خانواده همسر بسی کم جمعیته دوبرادر و یک خواهر خب دیگه حس میکنم زیاد حرف میزنم عاشق کربلا و امام حسینم و اربعین امسال انشالله میخوایم بریم زیارت
2810