2777
2789
عنوان

کلاس اولی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 42 پست
حالا شمام که مشکل نداری با این قضیه  میخوان برات مشکل درست کنن😅😅 به روش خودت زندگی کن هر جو ...

آدمها مدل‌های مختلف دارن دیگه ایشون هم اینجوری دوست دارن از سالها پیش میدونستم من بچه دار بشم بخواد بره مدرسه چالش ها دارم با ایشون خودمو آماده کرده بودم 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
منم مثل شما ولی رو مخم میره قراره هی ازم بپرسن جشن چی گرفتن چقد پول میگیرن با همین سوالا یکی ک بپرسه ...

ایشون خودشون معلم بودن مدرسه دولتی همش فکر میکنن غیر انتفاعی خوب نیست و کم کاری میکنن و بی قانونه و...

هرچی آرزوی خوب مال تو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آدمها مدل‌های مختلف دارن دیگه ایشون هم اینجوری دوست دارن از سالها پیش میدونستم من بچه دار بشم ...

چون معلم بوده انگار یه وسواس خاصی داره 

میخواد بفهمه مسائل مدرسه پسرت چطوری پیش میره و با زمان خودش بسنجه

دست خودش نیست

بخوای جواب سر بالا بدی بدتر ناراحتی درست میشه

پس یجور رفع و رجوع کن مسئله پیچیده نشه

چون معلم بوده انگار یه وسواس خاصی داره  میخواد بفهمه مسائل مدرسه پسرت چطوری پیش میره و با زمان ...

دقیقا همین جوری هست و کلا یک احساس بدی به غیرانتفاعی داره

هرچی آرزوی خوب مال تو 
عیبی نداره حداقل تو آموزش بجه هم کمک کنه خوبه سر و کله زدن با بچه ی کلاس اولی سخته 

نه تو آموزش واقعا نمیذارم چون بچه دو معلمه میشه هر معلمی روش تدریس خودشو داره اینجوری قاطی میکنه😅💕

هرچی آرزوی خوب مال تو