2777
2789

پسر منم همینه همش کلمه ها رو جا میزاره حواسش پرته 

مطمئنم صددرصد بیش فعاله ولی دکتر نبردم از عوارض قرص و اینا میترسم

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از بچگی هیچ دکتری نرفتم البته مال من خیلی کمه ها تاثیر زیادی هم توی درس و اینا نزاشته(تیزهوشان درس ...

ببس فعالی اصلا به بازیگوشی نیست . علایم دیگه مثل نقص توجه و ... داره . مثلا پسر من خیلی ساده اس ، سیاست زندگی نداره . 

پسر منم همینه همش کلمه ها رو جا میزاره حواسش پرته  مطمئنم صددرصد بیش فعاله ولی دکتر نبردم از ع ...

وااااااای توروخدا نگوووووووووووووووووووووووووووووووووووووو

بزرگ ترین گناهی که برای بچه میتونی بکنی اینه که از عوارض بترسی و دکتر نبری

مطمعا باش دخترت از این قضیه راضی نیست و علم اونقد پیشرفت کرده که عوارض دارو ها خیلی کمن 

Ro =m/v
ببس فعالی اصلا به بازیگوشی نیست . علایم دیگه مثل نقص توجه و ... داره . مثلا پسر من خیلی ساده اس ، سی ...

این ربطی به بیش فعالی ندارن. ربط داره به میزان سختی که تو زندگی می‌کشه. هر چی رفاه و امکانات و توجه از یه حدی بیشتر باشه، بچه هوش اجتماعی پایین تری دارن. بچه های من بیش‌فعالی. ولی هوش اجتماعی بالایی دارن. چون از بچگی برای هر چیزی تلاش کردند. حتی برای پول تو جیبی کار کردند. 

این ربطی به بیش فعالی ندارن. ربط داره به میزان سختی که تو زندگی می‌کشه. هر چی رفاه و امکانات و توجه ...

متوجه حرف من نشدید . این بچه ها به خاطر نقص توجه قدرت تجزیه تحلیل مسائل رو ندارن . بیش تر رو حرفتان تحقیق کنید . منظورم چیز دیگه ای هست . پسر دومم سالمه ۳ساله هست و از برادرش که ۷ ساله هست خیلی زرنگ تره . اختلال نقص توجه خیلی گسترده هست و توی هر فردی متفاوته 

متوجه حرف من نشدید . این بچه ها به خاطر نقص توجه قدرت تجزیه تحلیل مسائل رو ندارن . بیش تر رو حرفتان ...

من متوجه حرفتون شدم. پسرای منم همینن. این با یه کم سختی و تلاش جبران میشه. مثلا پسر من خیلی پول گم می کرد و خراب می کرد. از وقتی برای پولش کار می کنه، خییییلی تلاشمی کنه نگهش داره. یا مثلا چهار سالش بود خیلی دلش تیرکمون میخواست. براش نخریدم. بعد یه مدت خودش با چوب و کش درست کرد. الان تیرکمونهایی درست می کنه دیدنی.

چیزهای اینجوری. این که مدام یه اتیکت رو بر اساس حرف دکتر و جامعه و ...به بچه بزنیم و تمام مشکلات کودک رو مربوط به اون بدونیم اشتباه هست. من خودم بیش‌فعال عدم تمرکز شدیدم. مادر که شدم مجبور شدم با این مشکل مبارزه کنم تا از بچه مراقبت کنم و تا حدود زیادی موفق شدم. برید صحبتهای مجتبی شکوری رو گوش کنید که خودش بیش‌فعال بوده.

علامه طباطبایی نویسنده تفسیر المیزان تمرکز خیییییلی پایینی داشتند. به جایی میرسند که یه متن رو بدون نقطه می‌نوشتند و بعد نقطه ها رو میذاشتند.‌کاری که آدم معمولی یه خط هم نمیتونه. دلیلش هم فقط اینه که قدیم مقایسه نبوده. به هر کودکی مطابق توان خودش فرصت میدادند. نه مثل الان .

با این لحنی که با من صحبت کردید لازم نبود براتون این توضیحات رو بدم، ولی به خاطر کودکتون اینا رو گفتم