2777
2789
عنوان

ترس از رشته پرستاری

258 بازدید | 10 پست

سلام.من رشته پرستاری قبول شدم دانشگاه آزاد.جدا از هزینه اش مشکل من اینه که فکر می کنم اصلا دل و جرات انجام کارهای بیمارستان رو ندارم حتی یه آمپول زدن.همش فکر می کنم نمی تونم یاد بگیرم  و ممکنه به بقیه آسیب بزنم.از طرفی هم چیزهای خوبی راجع به محیط کاریش نشنیدم.به نظرتون اگه توی محیط کاری قرار بگیرم ترسم می ریزه.

آره بالا من پرسیدم گفتن اوکیه

منم مامایی قبول شدم

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

ترس ک هیچی.، بالخره یاد میگیری کارهارو... ولی اگه علاقه نداشته باشی بیشتر اذیت میشی 

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولین باری که انژیوکت گرفتم دستم   یادمه چشمام سیاهی رفت  به هیچ وجه هم دختر لوسی  نبودم  نمیدونم چرا این اتفاق افتاد 

ولی الان باز ها شده مریض بد حال داشتیم توی خون ها  راه رفتیم 

هعی  میگم  کف کفشم خونیه ببرم خونه بشورم ،‌هی یادم میره تا مرحله بعدی  ک باز  اتاق احیا پر خون میشد یادم میفتاد ای وای  کف کفشام خونیه 😂

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫