2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحت بشم؟

388 بازدید | 10 پست

سلام نامزدم تو اینستا ی کلیپ دیده بعد گفته خجالت بکشین همچین کلیپ هایی میزارین اینستا بعد دخترا ریپ زدن نامزدم گفتن دوست نداری نبین و..نامزدم جوابشونو داده

خیلی ناراحت شدم کامنت میزاره و با دخترا حرف میزنه 

چیکارکنم چجوری بهش بگم دیدم و چی بگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن ولی یجور میشم وقتی با دخترا حرف میزنه البته خوب حرف نمیزدن با دعوا

یعنی بی احترامی می‌کنه ؟

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ هیچ وقت بیخیال رویایے کـہ تمام زنـבگیت בنبالش بوבے نشو ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
یعنی بی احترامی می‌کنه ؟

اره

ی کلیپه خانم بارداره خارجیه بعد آقا میخواد پایین تنه خانم رو شیو کنه.

بعد نامزدم گفته اینا چیه میزارین بعد همه ریختن جواب دادن و فوش نامزدمم گفته لیاقت شما همیناس.

بعد گفته تو رو فروخته ای ک دوتا لپ داره کاشته ب مامانت واقعا حالم بده نمیدونم چجوری بگم اینجوری حرف نزنه

با من خیلی خوبه ولی تو نظرات بد

خوب اونکه داره باخاشون مخالفت میکنه دیگه

ی کلیپه خانم بارداره خارجیه بعد آقا میخواد پایین تنه خانم رو شیو کنه. بعد نامزدم گفته اینا چیه میزارین بعد همه ریختن جواب دادن و فوش نامزدمم گفته لیاقت شما همیناس. بعد گفته تو رو فرشتهه ای ک دوتا لپ داره کاشته ب مامانت واقعا حالم بده نمیدونم چجوری بگم اینجوری حرف نزنه با من خیلی خوبه ولی تو نظرات بد