2777
2789

اگ بهش بگم هم ناراحت میشه 

پیج خودشو هم تو گوشیم سیو کرده پسوردشو هم بهم گفت ولی من اصلا نمیرم تو پیجش 

یه بار پسورد پیجمو عوض کردم‌ناراحت شد و قهر کرد دوباره پسوردشو بهش گفتم گفت دیگه نمیرم تو پیجت ولی دیدم بازم رفته بود 

چکار کنم🤕

شکاک هم نیست دوستم داره فقط کنجکاو و فضوله دوست داره از همه چیزم خبر داشته باشه🤕

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

دوست داره

هرچند باوری به عشق و عاشقی ندارم

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استاتر میشه برام گزارش بزنی اشنا دیدم تو سایت https://www.ninisite.com/discussion/topic/11806910/من-زیادی-حساسم-رو-رفتار-خواهر-زادم-نسبت-به-همسرم-یا-نه

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

عزیزم شما فقط نمیخای قبول کنی که نامزدت شکاکه وگرنه هست

این تاپیک و‌ تاپیک قبلیت ک اینو نشون میده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
دوست داره هرچند باوری به عشق و عاشقی ندارم

میشه گزارش بزنی برای پست بالام ممنون

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

شاید دوستت داشته باشه ولی شکاکم هست به حریم خصوصی هم اعتقادی نداره شاید دوستت یا فامیلت بخواد یه حرفی بزنه یا عکسی بفرسته که نخواد شوهرت ببینه واقعا درک نمیکنه؟ به نظرم یه پیج بزنید دونفری ملت تکلیف خودشو بدونن دوستم نامزدش اینطوری بود تو زندگی مشترک هم خیلی اذیتش میکنه دقت کن

چکار کنم🤕

هیچی باهم برید مشاوره

اگر واقعا شکاک باشه اذیت میشی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

شوهرم دوتا گوشی داره رو هردوتا گوشیشم پیج من هس پیج اونم رو گوشی من هس مشکلی ندارم البت اون میگ حذف کنا من خودم چون گاها نت ندارم با گوشی اون میرم😅

من ریخته ام در رگ تو شیره جان* هی غلت بزن در منو دل رابتکان* این هم نفسی چه حس و حالی دارد* در پیکر من دو قلب دارد ضربان*🤰❤️💋👨‍👩‍👦                                            دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
شاید دوستت داشته باشه ولی شکاکم هست به حریم خصوصی هم اعتقادی نداره شاید دوستت یا فامیلت بخواد یه حرف ...

وقتی پسورد پیجمو عوض کردم گفت تو دوست نداری من از مسائل شخصیت سر در بیارم

ولی واقعا اذیت میشم نمیخوام پیجمو داشته باشت

شوهرم دوتا گوشی داره رو هردوتا گوشیشم پیج من هس پیج اونم رو گوشی من هس مشکلی ندارم البت اون میگ حذف ...

اگ کسیو فالو کنی بهت میکه انفالوش کن

اگ کسیو فالو کنی بهت میکه انفالوش کن

ن کاریم نداره اون میگ حذف کن من گوش نمیدم🤣

من ریخته ام در رگ تو شیره جان* هی غلت بزن در منو دل رابتکان* این هم نفسی چه حس و حالی دارد* در پیکر من دو قلب دارد ضربان*🤰❤️💋👨‍👩‍👦                                            دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭