2777
2789
خدا بی شیری مادر رو نصیب هیچکس نکنه خدا کنه همه مادرا شیر کافی داشته باشن که احتیاج به این شیرخشکا نباشه
واقعا زیباست این جمله(به خدا اعتماد کن گاهی بهترین هارا بعداز تلخ ترین تجربه ها به تو میدهد تا قدر زیباترین چیزهایی که به دست آوردی را بدانی)😚😚😚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیر خشک آپتامیل البته اصلش...گرونه ولی ارزشش رو داره
سلام,میشه برای شادی روح پدرم دعاکنید و یه فاتحه براش بخونید خداهمه رفتگان رو بیامرزه,امین و اینکه شروع کردم واسه درس خوندن برا ارشد...دعا کنید اراده ام قوی تر بشه و سال بعد به هدفم برسم. ان شاالله ممنونم
کدوم شهرید؟
سلام,میشه برای شادی روح پدرم دعاکنید و یه فاتحه براش بخونید خداهمه رفتگان رو بیامرزه,امین و اینکه شروع کردم واسه درس خوندن برا ارشد...دعا کنید اراده ام قوی تر بشه و سال بعد به هدفم برسم. ان شاالله ممنونم
باید جایی بری که اجناس ترک اصل میفروشن...پوشکهای ترک و شبر خشک و.... شهر ما همه جا هیت...من تبریزم
اپتامیل دادم مامان ایلین البته پپتی شو چون دخترم حساسیت ب پروتین گاو داشت.ولی الان خوب شده یک شیرخشک خوب میخوام...شیرخودم خیلی زیاده ولی ابکی و بیرنگه..میدوتم سیر نمیشه
درموقع آسایش خدارابشناس تادرموقع سختی تورابشناسد
من آپتامیل دادم حساسیت گرفت با نان هم یبوست مبگیره منم اصلا شیر ندارم موندم چه خاکی تو سرم بریزم هی باید شیر عوض کنم ضرر نداره برا بچه؟؟
واقعا زیباست این جمله(به خدا اعتماد کن گاهی بهترین هارا بعداز تلخ ترین تجربه ها به تو میدهد تا قدر زیباترین چیزهایی که به دست آوردی را بدانی)😚😚😚
2810