2777
2789

دخترم ۵سالشه گذاشتم پیش ۱

تومدرسه گفتن جداهستن ،روز اول دونفر بودن گفتن قراره ۶نفرباشه 

روز دوم فقط دختر من تو کلاس پیش دبستانی ها بوده ،پیش ۲

مثلا فرستادم روخلاقیتش کارکنن  ،مربی یدونه نقاشی کشیده داده دستش ،خودشم کمک کرده بعدم برچسب زده افرین،ازخودبچه نخواسته یه دوتا خط بکشه ببینه اصلا بلده مداد دست بگیره 

روز دومش هم نقاشی که خودش توخونه کشیده بود روبرچسب زده که مثلا توکلاس کارکرده

به نظرتون من عجله کردم یا مدرسه ومربیش واقعا خوب نبودن ؟بچه اولمه اطلاعاتی از مهد وپیش دبستانی ندارم که کلاس چجوری باید باشه؟؟

ببخشید تاپیکم طولانی شد

یکم صبر کن الان بیشتر تلاش میکنن بچه به مهد و یادگیزی علاقه مند بشه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چنددادی ماهی؟والله من دخترمو که دوسال ونیمشه میخاستم بزارم چندجای باکلاس زنگ زدم گفتن ماهی ۷تومن کلاس زبان داره با انگلیسی باهاش بازی میکنیم ورزش داره سفالگری داره نه بنظرم زود نیست برا دخترت

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

واقعا همچین توقعی از مهد داری؟! کلاس خلاقیت نیست که. میتونستی ببریش این مراکز کودک خصوصی که شکوفایی خلاقیت دارن. 

یه مهد رفتنه دیگه چرا انقدر بزرگش میکنی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
چنددادی ماهی؟والله من دخترمو که دوسال ونیمشه میخاستم بزارم چندجای باکلاس زنگ زدم گفتن ماهی ۷تومن کلا ...

من شهرستانم ماهی یه تومن ولی جای خیلی معمولی ،حتی از اولین چیزاش اینه روز کودک بود همه اونایی که میشناختم از مهد بچه هاشون عکس گذاشتن ،اینا حداقل دوتابادکنک هم نچسبونده بودن 

واقعا همچین توقعی از مهد داری؟! کلاس خلاقیت نیست که. میتونستی ببریش این مراکز کودک خصوصی که شکوفایی ...

دخترم خیلی دوس داره بره،

میخواستم ببینم واقعا کسایی که اشنایی دارن بگن واقعا مهدهااینجورین وگرنه نمیخام که از بچم نابغه بسازن 

ولی لااقل کلاسشون باید جداباشه یا پیش ۱و۲بایدباهم باشن