2777
2789
عنوان

پیش دبستانی راهنماییم کنین

199 بازدید | 40 پست

سلام مامانا دخترم امسال باید بره پیش دبستانی ولی تا الان ثبت نامش نکردم یکم دو دلم آخه دوقلو ۵ ماهه دارم میترسم بره مدرسه مریض بشه بیاد اینام بگیرن. نظر شما چیه؟  مخصوصا مامانایی که بچه شیر خوار و پیش دبستانی دارن شما ثبت نام کردین؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از امسال قانون شده پیش دبستانی اجباریه و پیش نیاز کلاس اول. وکرنه سال اینده نمیتونه بره کلاس اول

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

دلیل نمیشه مه بچه کوچیک دارن شیرخواره دارن خیلیم دیرشده ثبت نامش کن

وقتی خیلی دلت گرفته وگره افتاده توزندگیت بدون اینک نماز بخونی یا اصلا تودلت بگی خدایا دیگ دعا نمیکنم دیگه بریدم دیگ ازت نمیخوام چون بهم نمیدی;دراوج ناامیدی ودل شکسته   با صدای اذان صبح بیدارمیشی بدون خدا  ایقدمهربونه ک بیدارت کرده ک باهاش حرف بزنی خدابیدارت کرده بگه دوباره ازم بخواه دوباره باهام حرف بزن.خدایا تو ک گره کور زندگیمومیدونی😭خدایا توک درد همیشگیمو میدونی دستموبگیر بلندم کنم خودت بیدارم کردی باید اجابت کنی دعامو 😭😭😭 💔
از امسال قانون شده پیش دبستانی اجباریه و پیش نیاز کلاس اول. وکرنه سال اینده نمیتونه بره کلاس اول

واقعا از کی این قانون هس ؟ 

آخه بچه همسایمونم پارسال نرف پیش امسال شهریورو رف به جای پیش الان میره اول