2777
2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 26 پست
ممنون امیدم به خداست پس فردا نوبت دکتر روانپزشک دارم براش بزم ببینم چی میگن خودمم تلاش میکنم بهش یاد ...

هیچ مشکلی نداره عزیزم

من شاگردهای بدتر از بچه ی شمارو هم داشتم🤗

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما معلم کودکان استسنایی هستین یا مشاور

نه من استثنایی نبودم ولی تو موسساتی بودم که اینجور بچه ها هم بودن

فقط منو ببخشید من درخواست دوستی قبول نمیکنم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
نه من استثنایی نبودم ولی تو موسساتی بودم که اینجور بچه ها هم بودن فقط منو ببخشید من درخواست دوستی ق ...

نگران آیندشم ک نتونه مثل آدمای عادی تو این جامعه بد زندگی کنه ک اگ روزی نبودم بتونه گلیمشو از آب بکشه بیرون اگه لطف کنید روشی بلدین ک بتونم مفاهیم رو بهش آموزش بدم بهم بگید مثل قبل بعد 

نگران آیندشم ک نتونه مثل آدمای عادی تو این جامعه بد زندگی کنه ک اگ روزی نبودم بتونه گلیمشو از آب بکش ...

عزیزم تو نت سرچ کنی حتما بهت میگه یا مثلا با وسایل بازی با لگو

با کیف کتاب با اسباب بازی هاش سعی کن مفاهیم رو یادش بدی

قربدنت برم عزیزم خدای بالای سرت همیشه هواش رو داره نکرانش نباش

تا بزرگ بشه بهتر میشه و پیشرفت میکنه

این چه حرفیه عزیزم خیلی ناراحت بودم شما بهم امید دادی خدا توروز بدو بلاتکلیفی  نذارتتون

قربونت عزیزم من حقیقت رو گفتم🤗

خجالت نمیکشی در مورد بچه ات میگی امیدی ندارم؟؟؟؟؟؟ من شاگرد داشتم نمره هوشش از این پایین تر بود ولی ...

سلام

چحوری کمکش ‌کردن

دختر منم خیلی ضعیفه کلاس اوله ولی نمیتونه پابه پای معلمش بره جلو

منو راهنمایی کنید

سلام چحوری کمکش ‌کردن دختر منم خیلی ضعیفه کلاس اوله ولی نمیتونه پابه پای معلمش بره جلو منو راهنما ...

سلام عزیزم

من اطلاع دقیقی ندارم

ولی فکرکنم کلاس تقویتی میرفت