2777
2789
عنوان

دردودل

153 بازدید | 26 پست

دخترم ۷ سالشه میره مدرسه عادی ولی چیزی نمیفهمه 

هنوز مفهوم قبلو بعدو نمیدونه تعداد فصلارو نمیشناسه خودم عصبی شدم نفس تنگی گرفتم از غصه

دیروز رفتم مشاوره نمره هوشش گفت ۶۵الی ۷۰ خیلی ناراحتم کاش میمردم 

قرار نیست همه از درس به جایی برسن همین الان استعدادشو پیدا کن جا اینکه اعصاب خودتونو بچه رو خراب کنید

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!

خیلی عادیه که متوجه نشه فعلا

کم کم تو کلاس یاد میگیره.بعد هم همه قرار نیست استعدادشان تو یه چیز باشه.دختر من حفظیاتش خوب نیست ولی تو موسیقی عالیه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کم کاری از ما والدینه اینا چیزاییه که بایڋ شما یادش میدادین تو کودکی و قبل مدرسه.یسری چیزارو والدین باید اموزش بدن تمرین کنن با بچه وقت بذارن

از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🧘‍♀️🕊
نه نرفته ازدیدوز ک نمره هوششو گفتن دیگه امیدی ندارم

خجالت نمیکشی در مورد بچه ات میگی امیدی ندارم؟؟؟؟؟؟

من شاگرد داشتم نمره هوشش از این پایین تر بود ولی با تلاش معلم و مادرش پیشرفت زیادی کرد که خودمم باور نکردم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
خجالت نمیکشی در مورد بچه ات میگی امیدی ندارم؟؟؟؟؟؟ من شاگرد داشتم نمره هوشش از این پایین تر بود ولی ...

واقعا؟  الان کلاس چندمه تروخدا اکه میدونی بگو هرروز کارم گریست دلم براش خ میسوزه بهش محبت میکنم میگم مامان تو باهوشی یاد میگیری ولی نمیدونم میفهمه اصلا چی میگم

اول آخر هر چی بهش میگم نمیفهمه تو مدرسه دوست نمیتونه پیدا کنه آرو مو ساکت یجا میشینه معلمشم هرروز اع ...

چه معلم کم شعوری😐😐حالا هرکی ساکته ینی مشکل داره؟خب عزیرم هنوز خیلی بچست و میتونی اجتماعیش کنی.سعی کن با یه مشاور کودک وـنوجوان در ارتباط باشی

از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🧘‍♀️🕊
واقعا؟  الان کلاس چندمه تروخدا اکه میدونی بگو هرروز کارم گریست دلم براش خ میسوزه بهش محبت میکنم ...

الان دیگه فکر کنم باید کلاس چهارم باشه

این حرفها چیه میزنی

فقط یکم از بچه های عادی باید بیشتر باهاش کار بشه

والا خواهرزاده من تا کلاس سوم هم بود رنگ ها رو بلد نبود

دیگه این حزفها رو نزنی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
الان دیگه فکر کنم باید کلاس چهارم باشه این حرفها چیه میزنی فقط یکم از بچه های عادی باید بیشتر باها ...

ممنون امیدم به خداست پس فردا نوبت دکتر روانپزشک دارم براش بزم ببینم چی میگن خودمم تلاش میکنم بهش یاد بدم 

چه معلم کم شعوری😐😐حالا هرکی ساکته ینی مشکل داره؟خب عزیرم هنوز خیلی بچست و میتونی اجتماعیش کنی.سعی ...

از اول مهر ۲۰ روزه میگذره هرروز اعتراض داره ک دخترت هیچی نمیفهمه ببرش استسنایی تو کلاس همکاری نداره