2777
2789

من صب ک بیدار میشم و عصر ک الان هزاررررر تا کار دارم از خواب بیدار شدم دلم‌میخواد از معده درد‌الت تهوع بمیرم ی دونه موز خوردم شاید اروم بشم اصن توان راه رفتن ندارم😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعدازظهرها اکثرا حالت تهوع داشتم😐

چیزی بود ک‌بخورین و اروم بشید 

متنفرم ازایندحس‌ک‌ن‌بالا میارم ن چیزی فقط توان ندارم😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
من کل روز حالت تهوع داشتم الانم گاهی میگیرم

من اگ ی چی بخورم حالت تهوع میگیرم بالا نمیارم ولی معدم سنگین میشه نمیخورم اینجوری از خواب بیدار میشم ب مرگ‌میرسم‌ا زحال بد

من اگ ی چی بخورم حالت تهوع میگیرم بالا نمیارم ولی معدم سنگین میشه نمیخورم اینجوری از خواب بیدار میشم ...

آره منم معدم سنگین میشد

البته بالاهم میووردم

حتمااااا حتمااااا بخور حتی اگه بالا میاری چون بچت نیاز داره

و اینکه اگرم هیچی نخوری قند و فشارت میووفته و هی باید بری زیر سرم

خدا رو شکر کن که بالا نمیاری

این مدت هم می گذره 

سعی کن با خوردن شوری و شیرینی حالت بدت رو کمتر کنی

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

منم امروز بعدازظهر از خواب پاشدم داغون بودم حالم خراب بود تهوع داشتم یه میوه خوردم بعدم یکم غذا تازه خوب شدم بعد ۱ ساعت

صبح ها ۱۱ اینا، بعدازظهرا با شبا موقع خواب 😶 فقط نباید پر باشه یا خالی