2777
2789
عنوان

مانانای کلاس اولی

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 26 پست
کامل درکت میکنم پسرم منو پیر کرد از همون کلاس اول تا الان ک هشتمه. یادمه کلاس اول همیشه دفترش برای چ ...

ایینم تا میاد میشینه پا مشق لوحه هاشو بد خط مینویسه سی بار پاک‌میکنه یه خطو کلی طول میده تا بنویسه سودوکوها رو بلده دیروز میبینم اشتباه حل کرده از شدت خستگی یه سری مینویسه تا عصر دوباره میبینم معلمش مشق جدید داده دیشب تا ده شب مشق مینوشت

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
ایینم تا میاد میشینه پا مشق لوحه هاشو بد خط مینویسه سی بار پاک‌میکنه یه خطو کلی طول میده تا بنویسه س ...

برای دختر من  فقط دو صفحه مشق میده

اونم با بازی مینویسه

اول تو یه دفتر دیگع باهاش تمیرین کن وقتی درست یاد گرفت بگو دفتر مشقش بنویسه تا هی پاک نکنه سیاه بشه

تا جای ک میتونی تحمل صبرت ببر بالا چون هرچی عصبی بشی داد بزنی بچه استرس میگیره بدتر میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای دختر من  فقط دو صفحه مشق میده  اونم با بازی مینویسه اول تو یه دفتر دیگع باهاش تمیری ...

این برا لوحه هشت و لوحه ده خیلی اذیت میشه میخواد مثل سرمشق بنویسه نمیتونه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
این برا لوحه هشت و لوحه ده خیلی اذیت میشه میخواد مثل سرمشق بنویسه نمیتونه

تابستون مگه باهاش کار نکردی

وقتی مشقش نوشت اگه وقت داره سعی کن شده به خط  لوحه جدید مال فردا باهاش کار کن  یکم دستش راه بیفته بهش  بگو خوش خط بنوسی جایزه داری. دفترت کتاب قشنگ میشه  میگن به به عجب دانش آموز خوش خطی

هبچ چیز نشد نداره. باید حواسش جمع کنه  دل بده. راحت میشه

تابستون مگه باهاش کار نکردی  وقتی مشقش نوشت اگه وقت داره سعی کن شده به خط  لوحه جدید مال ...

سعیشو میکنه بچم نمیتونه مثل سرمشق دربیاره وسواس میگیره هی پاک میکنه البته برا دو تا لوحه ها خیلی مشکل داریم بقیه رو بد نمینویسه الان بچه شما لوحه چنده؟

سعیشو میکنه بچم نمیتونه مثل سرمشق دربیاره وسواس میگیره هی پاک میکنه البته برا دو تا لوحه ها خیلی مشک ...

هیچ بچه کلاس اولی مثل سر مشق  شیک و خوشگل نمیتونه در بیاره بگو قشنگ باشه خوبه

حتما نباید عین اولی باشه  صفحه ۱۲بودن.  روزی دو صفحع درس میده معلمش

هیچ بچه کلاس اولی مثل سر مشق  شیک و خوشگل نمیتونه در بیاره بگو قشنگ باشه خوبه  حتما ...

مممنون عزیزم  

ما هنوز نمیدونیم اینارو 🤣

واالا فقط بچه هارو اذیت میکنن زمان ما کلاس اول عشق و حال بود

سلام کاش ی عکس از پسرت بزاری من همیشه خاننده خاموش تاپیکات بودم خعلی از شخصیت پسرت خوشم میاد🥹

مممنون عزیزم چشم، عکس بزارم تگت میکنم