2777
2789
یک متخصص اطفال خوب میخام توشهرتون
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اکه ناامنیهای اخیرتوش نبودواقعن شهرخوبیه مردمش واقعن خونکرمن وخوب ازهمه شهری هم تو هست بعدهم اینکه اکه امکانات داشت خوبود من الان دکه اونجانیستم اماواقعن دلم براش تنک میشه
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
ای بابا پس چرا مارو. اینهمه ساله ندزدیدن!! چذا الکی حرف در میارین زاهدانی یه شهر دانشگاهیه یه عالمه دانشجو داره من ساعت دوازده شب دیدم دخترا بیرون بودن ندیدیم کسی کاری بهشون داشته باشه هیچم ناامن نیست من با اینکه زاهدانی نیستم ولی عاشق این شهرمممم مردمش خیلی خونگرمن
عریزم دکتر سلیمانی هم خوبه هر شهری نا امنی رو داره ولی خود زاهدان نسبت به شهرستان های بلوچستان خیلی امن تره با مردم عادی کاری ندارن که گاز کشی نیست و به نظر من امکانات پزشکیش در بعضی موارد صفره یکیش متخصص کودکان. اینو به عینه دیدم بچم چند روز بستری بود بخش اطفالشه با تمام سونوگرافی ها و آزمایشات تشخیص ندادن و بردم یه شهر دیگه با اولین ویزیت متخصص اطفال متوجه شد و سونوکرافی فم سریع متوجه شد.

دعا کنیم واسه عاقبت بخیری بچه هامون.

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل :

* ویزیت حضوری و آنلاین

* تشخیص اصولی و صحیح مزاج

* تشخیص بیماری ها از طریق چهره شناسی ، عنبیه ، زبان ، کف دست و ویژگی های ظاهری

* ارائه ی سبک زندگی سالم مطابق با استعداد بدن شما

* درمان با تدابیر طب مکمل ( سنتی)

* تجویز ، تهیه و ارسال داروهای گیاهی و طبیعی کم یاب

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره تماس جهت هماهنگی :