2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنید....؟!

159 بازدید | 28 پست

اکر بخوام یه نفر رو فراموش کنم 

باید چیکار کنم 

بیشتر راه هارو رفتم.... اما هروز که میبینمش بدتر میشه اینکه به آدمی از همه بهت نزدیک تر بوده 

بهت توجه میکرد حرف زدن باهاش آرومت میکرد 

حتی کوچیک ترین توجش باعث خوشحالیت میشد 

اینکه تو هرشرایطی کنارت بود وقتی حالت بد بود با همه توانش سعی میکرد حالتو خوب کنه.... ولی الان برات غریبه شده.... فراموش کردنش واقعا سخته:) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نبینش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

تکنیک های فراموشی رو انجام بدین دوره سوگواری، رهاسازی،و و و ....

مشاور خانواده👨‍👩‍👦‍👦( اختلافات زوجین،همسرداری،فردی)ومشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده(طلاق_مهریه_نفقه_جهیزیه_حضانت_ولایت_قیمومت_نسب_ارث و دیگر مسائل مربوط به حوزه خانواده)مشاوره بصورت آنلاین یعنی چت و ویس در تمامی پیامرسان ها(✅تلگرام_✅واتساپ_✅روبیکا_✅ایتا_سروش✅_بله_✅گپ_✅آیگپ_✅ایمو)📱📞شماره همراه:09199541937.......آیدی در تلگرام و اینستاگرام:       moshavere_onlineee........آیدی در سایر پیامرسان ها: moshavere_onlinee                         حق المشاوره جلسه یکساعته مشاوره خانواده👨‍👩‍👦‍👦: 99 تومن        حق المشاوره جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده👨‍👩‍👦‍👦79تومن     حق المشاوره جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ 99تومن......تنظیم انواع دادخواست،لایحه،اظهار نامه فقط 99 تومن......👈پیج اینستاگرام که هرروز کلی نکات آموزشی همراه با روزمرگی هام رو براتون میذارم+ هایلایت رضایتمندی ها و واریزی ها😍:moshavere.onlineee            

اینکه هر روز هنوزم میبینیش روند فراموشی رو طولانی تر میکنه .

ولی در کل سعی کن اهمیت ندی ، نگاهش نکنی ، خاطراتو مرور نکنی ، به خودت بیشتر توجه کنی و به اون هیچ اهمیتی ندی .

من شرایط تو رو داشتم

اولین کاری که باید بکنی اینه که قبول کنی هیچوقت نمیتونی فراموشش کنی

و هیچ چیز واقعا تو این دنیا فراموش نمیشه مگه اینکه ما آلزایمر بگیریم

تو فقط باید زمان بدی به خودت 

خودت رو سرگرم کنی با کتاب،با فیلم دیدن،با گشتن،با باشگاه رفتن و...

وقتی یه تایمی بگذره به این درد عادت میکنی

این تایم که میگم یه هفته یا یک ماه نیست

شاید دو سه سال باشه حتی 

ولی بالاخره عادت میکنی:)

بپذیر 

آدمیزاد اگه بتونه همه تلخی های زندگی رو بپذیره

کمتر آزارش میدن

اگه یکی نتونه جاشو برات پر کنه خیلی خیلی خیلی خیلی سخته

بریم سراغ یکی دیگه که بیاد ناراحتی و شکست مارو بی خبر از همه جا درست کنه و ببینیم ای دل غافل درست نشد و حتی طرفو دوست نداریم بیخیالش بشیم و اون بمونه و احساساتش که ضربه خورده و دوباره این چرخه ادامه پیدا کنه!

این پیشنهاد هارو ندید خدایی 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
این چه پیشنهادیه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

والله راست میگم من ۴ سال که اون رفته خیلی عذاب کشیدم ولی برای فراموش کردنش از هیچ کس استفاده نکردم و خیلی عذابم داد ولی اون فرداش یکیو جای من گذاشت دیرررین خلاص . ولی اگه موردی نباش بهتره که برگرده به رابطه