2777
2789
عنوان

هر وقت میرم خونه مامانم عصبی میشم

421 بازدید | 26 پست

وقتی داداشمو خانومش میان بهترییین غذا و نوشیدنی و پزیرایی وقتی منو خواهرا میریم هییییییچ صد بارم گفتیم مامان ما خونه خودمون کار میکنیم هفته ای یبار میایم پیشت توروخدا نگو خودتون بلندشین غذا درست کنین 😂 باز گوش نمیده ایده هم میده که فلان چیز درست کنین هوس کردم هوف 🤕 از طرفی خانواده شوهرمم به دختر اهمیت میدن پسرا هیچ یعنی از دو طرف خوردم 😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا از دوروز قبل میگم مامان من فلان روز اکه اشکالی نداره میام بچه ها سرمو خوردن یکم بیام اونجا حال و‌هوام عوض شه وقتی میری هیییییچ یا دو لقمه نهار درست کردن با مامان بزرگم خوردن (بابا فوت شده) یا میکه امروز حال نداشتم درست کنم اما همون لحظه اکه داداشم بیاد چنان سفره ی رنگینی میچینه  

احیانا خواهر من نیستی؟ 

ما از راه دور میریم خسته وکوفته میرسیم مادرجون تازه میگه برو یه چیزی درست کن 😠

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

مادرتون با شما احساس راحتی می‌کنه دختراشین...واقعا گناه نذاره ک پاشه براتون غذا درست کنه ؟ با زنداداشت برین کمک مادرتون هم بدین:)))قدرشو هم بدونین 

خدایا شکرت ❤️
خدایی وجدانتون اجازه میده بشینین مامانتون واستون غذا بپزه    

آره ماشاءالله مامانم جوونه  بابا ماهم یکم نیاز به استراحت داریم دلمون برا دستپخت مامانم تنگ میشه خداروشکر از لحاظ مالیم مشکلی نداره

مادرتون با شما احساس راحتی می‌کنه دختراشین...واقعا گناه نذاره ک پاشه براتون غذا درست کنه ؟ با زندادا ...

آقا چرا همتون جبهه گرفتین  بابا میریم کل خونشو تمیز میکنیم گرد گیری جارو همه چی با اینکه خودمون بچه کوچیک مدرسه ای داریم که مغز برامون نزاشتن ولی داداشم میاد کم مونده غذا دهن خودش و زنش بزاره برا ما هیییچ 😂

آقا چرا همتون جبهه گرفتین  بابا میریم کل خونشو تمیز میکنیم گرد گیری جارو همه چی با اینکه خودمون ...

خب با داداشت برین خونشون ب زنداداشت هم بگو بلندشه کمک کنه

خدایا شکرت ❤️