2777
2789

حتی یه تبریکم نفرستاد واسم 

اهل این کارا نیست ولی من دوست دارم باشه😞

شما جام بودین چکار میکردین

چکار کنم ب نظرتون

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱
آشنایی و عقدتون سنتی بود یا دوست بودین قبلش؟ خدایی من اگه جات بودم قبل عقد رو اینچیزا امتحانش میکرد ...

من موقع عقد بچه بودم فکرم نمیکشید ب این چیزا۱۴سالم بود

سنتی بودیم

🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم قبلش بهش میگم شوعر منم اهل این چیزا نبود یعنی بلد نبود اصلا تو خونوادش ندیده بود ، قشنگ نشستم باهاش حرف زدم گفتم ببین نهایتا در طول سال پنج شش روز متعلق به منه دپس دارم تو این روزا منو ببری یه رستوران خوب و جدید و خاص که هم همه جا رو ببینم نگم نرفتم ندیدم هم اینکه بعنوان یه جشن کوچیک حساب بشه چون من جشن بزرگ خوشم نمیاد مثلا تولدمه دوس دارم خودمون باشیم چون اگه مهمونی باشه ادم خودش هیچی نمیفهمه فقط به مهمونا میرسه اما وقتی اون روز خاص مال منه باید به خودمم خوش بگذره دیگه نه به دیگران !اونم کم کم یاد گرفت 

باید از الان بهش بگی تا متوجه بشه مناسبتا برات مهمه و حواسشو جم کنه بگو انتظار داشتم یادت بمونه و حتی با ی شاخه گل ساده سورپرایزم کنی منتظرت بودم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
من موقع عقد بچه بودم فکرم نمیکشید ب این چیزا۱۴سالم بود سنتی بودیم 🤕

وای دختر

خانوادت شوهرت دادن همینجوری یا خودتم اوکی بودی؟

حالا که عقد کردین بنظرم خیلی قشنگ و محترمانه به شوهرت بگو که رو اینچیزا حساسی و سوپرایز شدنو دوس داریو..

همون پرنسس_برفی سابقتونم🌝🤍
من باشم قبلش بهش میگم شوعر منم اهل این چیزا نبود یعنی بلد نبود اصلا تو خونوادش ندیده بود ، قشنگ نشست ...

چجوری یادش بدم میشه یادم بدی

من میخواستم بهش بگم ولی می نی سایتیا گفتن نگو بزار خودش بخره

باید از الان بهش بگی تا متوجه بشه مناسبتا برات مهمه و حواسشو جم کنه بگو انتظار داشتم یادت بمونه و حت ...

چجوری بگم میشه یه چیزی بگی الان پیام بفرست واسش

وای دختر خانوادت شوهرت دادن همینجوری یا خودتم اوکی بودی؟ حالا که عقد کردین بنظرم خیلی قشنگ و محترم ...

خانوادم سوهرم دادن ب زور نه 

ولی الان دوسش دارم

خودم قبلا یکی دیگه را دوس داشتم اون طرفم نمیدونست ولی الان سعی کردم فراموشش کنم

چجوری یادش بدم میشه یادم بدی من میخواستم بهش بگم ولی می نی سایتیا گفتن نگو بزار خودش بخره

نمیشه که نگی اینجوری اونم یاد نمیگیره ، یا باید عملی یادش بدی یا رک حرفتو بزنی ، تو چیزی بهش گفتی؟ باید بهش میگفای عزیزم امروز سالگرد عقدمونه ها مبارک باشه انشالا سال ها کنار هم باشیم به خوبی و خوشی بیا بریم فلان جا مثلا یا شیرینی بخریم یا همچین چیزایی ، هر چی که خودت دوس داری

نمیشه که نگی اینجوری اونم یاد نمیگیره ، یا باید عملی یادش بدی یا رک حرفتو بزنی ، تو چیزی بهش گفتی؟ ب ...

من استوری گذاشتم حتی واسه استوریم یه قلبم نفرستاد

نمیدونم چی بگم بعش

چجوری بگم میشه یه چیزی بگی الان پیام بفرست واسش

بگو عزیزم دیروز سالگرد عقدمون بود یکم ازت دلگیر شدم چون منتظر تبریکت بودم ولی هیچی نگفتی دلم میخواست سورپرایزم کنی حتی با ی شاخه گل ساده انتظار نداشتم هیچکاری نکنی بگو من رابطمونو دوس دارم ب مناسبتاشم اهمیت میدم بگو حتی تولدتو از ی ماه پیش یادمه و برنامه ریزی میکنم میخوام تو هم یادت باشه خوشحالم کنی 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
بگو عزیزم دیروز سالگرد عقدمون بود یکم ازت دلگیر شدم چون منتظر تبریکت بودم ولی هیچی نگفتی دلم میخواست ...

دیشب فرستادمش صبح فرستاده تو خبری چیزی نگرفتم

بعد امشب اونو مامانم رفته بودن بیرون کار داشتن وقتی اومدن یه گل و یه جعبه شبرینی وسایل ارایشی کرفته بود اورد واسم میخواسته کیک بخره مانانم نزاشته😒ولی  من خجالت کشیدم تشکر کنم و هیچ عکس العملی نشون ندادم😖 هنورم خونه ماه هست

وقنی رفت میخوام تو پیام تشکر کنم چی بفرستم ب نظرت واسش😣؟

گفت اینا را دیشب گرفتم خواستم بیارم وقت نشد ولی فکر میکنم الکی گفت چون پیامی ک شما گفتمو واسش فرستادم