2777
2789
عنوان

با عروس سیریش چه کنیم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 45 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانت رو آخر هفته دعوت کن یا برین بیرون

بزار خونه نباشه

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
ب مادرت بگو ناراحت نشه  عروس بشوره ناراحت نمیشع؟پسرش میشوره ناراحت میشه؟ یااینکه از جیز دیگه ...

می دونم مقصر مادرمه که چیزی بهش نمی گه 

مشکل اینه داداشم می شوره خیلی کثیف کاری می کنه ،همه جا خیس می شده ،نصفه ول می کنه می‌ره 

بازم پیرزن خودش بلند میشه و می شوره

دلم برای مامانم می سوزه  دیسکش دوباره زده بیرون  امروز کاملا لنگان لنگان راه می رفت  ...

وقتی اومدن

مامانم بخوابه بگه تکون نمیتونم بخورم

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

از من میشنوی دخالت نکن، مادرت حتما خودش دوست داره.

چون دقیقا مامان من همین داستان با خواهرم داره، ولی اصلا بهش نمیگه، یه پا تو بکش کنار، منم اوایل دلم میسوخت که مامانم کمر درد داره و ....

دیدم، وقتی خودش معترض نیست، حتما در توانش هست بهش خدمات بده، چه دلیلی داره که خودمو بد کنم این وسط

اولا بااین شرایطی که گفتین مهمون محسوب نمیشن نیازنیست زیاد خودتون اذیت کنین باهاش مثل خودتون راحت باشین غذای ساده پذیرایی ساده امااااا به هیچ وجه ازاون توقع کمک نداشته باشین خود مادرتون تاکیدمیکنم خودمادرتون مدام ازداداشتون کمک بخواد ازدرست کردن غذابگیر تاخرید وجمع وجور خونه

شمام به هیچ وجه چیزی نگین

اگرم مادرتون به این وضع راضیه خوب بچشه تورابطشون دخالت نکنین وقتی مادرتون خودش میخواد به شماربطی نداره اماشما بهشون سرویس ندین مثلا فقط ناهار روزجمعه روبه عهده بگیرین کمک کنین به مادرتون بقیه وعده‌ها رو خودتون مشغول کنین اصلا بریدبیرون ازخونه