مدرسه غیر انتفاعی هم میره،درسشم خوبه کلاس دومه ولی معلمش زنگ تفریح بوده داشتن بازی میکردم با دوستش افتادن فکر کرده تقصیر پسرمه یه سیلی بهش زده،به نظرتون چیکارکنم؟قراره باباش فردا بریم مدرسه
خانواده مادرم خیلی فقیر بودن و تو روستا زندگی میکردن ولی خاله هام و داییام همشون تیزهوش بودن کلا همشون درس خوندن و الان همشون پست های عالی دولتی دارن به جز مادر من که ۱۵ سالگی ازدواج کرده و یکی از داییام که معلمش تو مدرسه اینقدر کتکش زده بود و سرشم شکسته بود داییم بچه ی کلاس پنجمی از خونه سه روز فرار میکنه بعد از سه روز که پیداش میکنه دیگه اصلا مدرسه نمیره ،،،الان دایی بزرگم دکتره رییس یه اداره است دایی کوچیکم دو تا فوق لیسانس داره معاون یه اداره است خاله هام همه فوق لیسانس و کارمند فقط دایی وسطیم تا پنجم دبستان درس خونده
حتما برو مدرسه حضوری صحبت کن دلیل کارش بپرس بعدم بگو ب هیچ وجه حق ندارن تنبیه بدنی کنند یعنی چه مگه عهد قاجاره.اتفاقا پسرمن ۴سال غیرانتفاعی خوند ایقدر ازهمه لحاظ عالی بود کسی ب بچه کمترازجانم نمی گفت درسشم عالی امسال گذاشتم مدرسه دولتی یک هفته رفت دوروز تب کرد از غصه نه ازویروس... هرجی دکتر بردم نفهمیدم چشه تایه روز گریه کرد گفت معلم چون هم کلاسیم گفت اقا معلم پارسال بهتردرس میداد چک ولگد زد بیرونش کرد.منم رفتم قشنگ همشون رو شستم گذاشتم اونجا کلاسشم عوض کردم.وقتی معلم انتقاد پذیرنیست وطرز رفتاربابچه رو بلدنیست میخاد چی یادش بده ...فقط ناراحتم اون بچه ک کتک خورد چرا ب خانواده اش نگفت یاچرا نیومدن پیگیری
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خانواده مادرم خیلی فقیر بودن و تو روستا زندگی میکردن ولی خاله هام و داییام همشون تیزهوش بودن کلا همش ...
اتفاقا این اتفاق توفامیل ماهم افتاد یکی ازاقوامم ک پزشک مشهوری هست الان سال دوم مدرسه بخاطر اینکه دیراومد ومعلم زدش وبیرونش کرد ترک تحصیل کرد حالا خودش میگه اون موقع اگر اصرارومحبت مادرم نبود ک دوباره برم مدرسه معلوم نبود چه اینده ای داشتم
نظرتون قابل احترام هست ولی نسل جدید نتیجه این تربیت درست پدر و مادر مد نظر شما هست ببینید چق ...
منم شنیده بودم چند تا معلم به خاطر بی ادبی و گستاخی بچه ها خودشون رو بازنشسته کردند باورم نمیشد. آخه پولشون رو هم نگرفتند. عطاش رو به لقاش بخشیدند و رفتند.