2777
2789
عنوان

معلم پسرم پسرمو زده چیکارکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6862 بازدید | 191 پست

خانواده مادرم خیلی فقیر بودن و تو روستا زندگی میکردن ولی خاله هام و داییام همشون تیزهوش بودن کلا همشون درس خوندن و الان همشون پست های عالی دولتی دارن به جز مادر من که ۱۵ سالگی ازدواج کرده و یکی از داییام که معلمش تو مدرسه اینقدر کتکش زده بود و سرشم شکسته بود داییم بچه ی کلاس پنجمی از خونه سه روز فرار میکنه بعد از سه روز که پیداش میکنه دیگه اصلا مدرسه نمیره ،،،الان دایی بزرگم دکتره رییس یه اداره است دایی کوچیکم دو تا فوق لیسانس داره معاون یه اداره است خاله هام همه فوق لیسانس و کارمند فقط دایی وسطیم تا پنجم دبستان درس خونده 

حتما برو مدرسه حضوری صحبت کن دلیل کارش بپرس بعدم بگو ب هیچ وجه حق ندارن تنبیه بدنی کنند یعنی چه مگه عهد قاجاره.اتفاقا پسرمن ۴سال غیرانتفاعی خوند ایقدر ازهمه لحاظ عالی بود کسی ب بچه کمترازجانم نمی گفت درسشم عالی امسال گذاشتم مدرسه دولتی یک هفته رفت دوروز تب کرد از غصه نه ازویروس... هرجی دکتر بردم نفهمیدم چشه تایه روز گریه کرد گفت معلم چون هم کلاسیم گفت اقا معلم پارسال بهتردرس میداد چک ولگد زد بیرونش کرد.منم رفتم قشنگ همشون رو شستم گذاشتم اونجا کلاسشم عوض کردم.وقتی معلم انتقاد پذیرنیست وطرز رفتاربابچه رو بلدنیست میخاد چی یادش بده ...فقط ناراحتم اون بچه ک کتک خورد چرا ب خانواده اش نگفت یاچرا نیومدن پیگیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده مادرم خیلی فقیر بودن و تو روستا زندگی میکردن ولی خاله هام و داییام همشون تیزهوش بودن کلا همش ...

اتفاقا این اتفاق توفامیل ماهم افتاد یکی ازاقوامم ک پزشک مشهوری هست الان سال دوم مدرسه بخاطر اینکه دیراومد ومعلم زدش وبیرونش کرد ترک تحصیل کرد حالا خودش میگه اون موقع اگر اصرارومحبت مادرم نبود  ک دوباره برم مدرسه معلوم نبود چه اینده ای داشتم

اتفاقا این اتفاق توفامیل ماهم افتاد یکی ازاقوامم ک پزشک مشهوری هست الان سال دوم مدرسه بخاطر اینکه دی ...

ولی متاسفانه بابابزرگ من اینقدر فقیر و بیچاره و بیزبون بوده که هیچ کاری نمیکنه و داییم کلا دیگه مدرسه نمیره

خدارحم کرد گم نشد، همسرت میدونست نه و نیم بایدبره ؟

نه نمی‌دونستیم ، خیلی اتفاقی پیام مربی رو دیدم ، 

واقعا هیچ ادم گرفتار و شاغلی نمیتونه خودشو ۲۰_۳۰ دیقه ای برسونه مدرسه، خدااقل یساعت قبلش خبر بدن یا تماس بگیرن. نه پیامک

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
نظرتون قابل احترام هست  ولی نسل جدید نتیجه این تربیت درست پدر و مادر مد نظر شما هست ببینید چق ...

منم شنیده بودم چند تا معلم به خاطر بی ادبی و گستاخی بچه ها خودشون رو بازنشسته کردند باورم نمیشد. آخه پولشون رو هم نگرفتند.  عطاش رو به لقاش بخشیدند و رفتند.  

هیچ معلمی رو برای  زدن دانش اموز اخراج نمیکنن

خیلی غلط میکنن من ی کار میکنم اخراج شه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
منم شنیده بودم چند تا معلم به خاطر بی ادبی و گستاخی بچه ها خودشون رو بازنشسته کردند باورم نمیشد. آخه ...

البته نمی گم معلم کار خوبی کرده.  اما اون بچه حداکثر یکسال پیش اون معلمه و یک عمر پیش ما.  

کاری نکنیم خودمون بشیم نوکر بچه!!!  و خودمون از بچه خودمون کتک بخوریم.  

البته نمی گم معلم کار خوبی کرده.  اما اون بچه حداکثر یکسال پیش اون معلمه و یک عمر پیش ما.   ...

احسنت

معلم اجازه کتک نداره 

ولی حداقل جلو بچه نباید معلم رو مواخذه کرد. چون ی روز جلوی خود شما هم زیر بار حرف تون نمیره

ی روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه

والا بچه من اومد خونه گفت معلم باهام محکم حرف زده

منم زنگ زدم بهش و گفت خودم یادم نیاد و کلی معذرت خواهی کرد.اخه بچه منم خم ساکته هم بهترین از نظر درسی

مدرسه دولتی هم هست

شوهرم هم فرداش رفته بود دنبال بچم از معلم گله کرده بود

دیگه سیلی که جای خود