2777
2789
عنوان

معلم پسرم پسرمو زده چیکارکنم؟

6862 بازدید | 191 پست

مدرسه غیر انتفاعی هم میره،درسشم خوبه کلاس دومه ولی معلمش زنگ تفریح بوده داشتن بازی میکردم با دوستش افتادن فکر کرده تقصیر پسرمه یه سیلی بهش زده،به نظرتون چیکارکنم؟قراره باباش فردا بریم مدرسه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غلط کرده برو همون سیلیو بزن بهش

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم

قدیما میگفتن مشت معلم گله هرکی نخوره خله 

الان معمولا جرررر میدن معلم رو

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 
بله از دوستان پرسیدم گفت متاسفانه جلو جمع بچه ها تحقیرش کرده،پسرم درسش خیلی خوبه نمی‌دونم چرا باید ا ...

چه ربطی ب درسش داره 

داری میگی زنگ تفریح 

زنگ تفریح معلم تو حیاط چیکار می کرده ؟

خودمعلی هرگز نمی بخشمت
برو جلوش وایستا بگو با کدوم دستت بچمو زدی  تا خاست بگو یدونه سیلی محکم بزن بهش  پرونده ب ...

آخه اینجور آدمی نیستم من تاحالا هیچکسو نزدم،مودبانه میرم پیش مدیرش،کلاسشو عوض میکنم احتمالا چون هزینه مدرسشو دادم مقداریشو