2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دیروز تو شرایطتت بودم. یه مرغ درسته گذاشتم جلوشون با زرشک پلو

برای آنهایی که تو را نفرین می‌کنند خیر و برکت بخواه و به کسی که از تو نفرت دارد محبّت کن و برای کسی که موجب رنج توست دعا کن، از این راه به آسایش و آرامش درونی خواهید رسید. خدایا شکرت
مهمونت بیادومریض بشه فردا فحش هم میخوری که مریض بود به ما اطلاع نداد ،الان این ویروسه به کسی رحم نکر ...

باور کن بهشونم گفتیم ولی گفتن میایم، حالا یه غذا ساده بزار، منم گفتم بیاید دیگه خوش اومدید... 

زرشک پلومرغ درست کن ولی سعی کن سرخ کردنی نباشه و فقط تفت کوچیک بدی...بهشون بگو حالت خوب نیست شاید کن ...

آره هرچی درست کنم کم روغن میپزم... دیگه مسلما خودشون باید بدونن🤦🏻‍♀️

کار خوبی کردی کسی که سرما خورده مگه مهمونی میده من دعوت شم بفهمم تو جمع کسی هم هست سرماخورده اصلا ن ...

عزیزم من که مهمونی ندادم، بهشونم گفتم... خودشون اصرار داشتن میان، دیگه چیکار میتونم بکنم بنظر شما؟! 

آره بابا من دیشب مهمون سرزده برام اومد زرشک پلو با مرغ درست کردم با سالاد فصل ساعت 8:15 شروع کردم، ...

خب خداروشکر آخه من صبح پسرم تب داشت بردم دکتر غذام دیر شد خواستم ببینم میپزه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
باور کن بهشونم گفتیم ولی گفتن میایم، حالا یه غذا ساده بزار، منم گفتم بیاید دیگه خوش اومدید... 

پس حتما باهاشون دست و روبوسی کن و ویروس رو بهشون منتقل بده .....آخه آدم خونه کسیکه مریضه میره که نیاز به استراحت داره

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم