2777
2789

سلام

توروخدا کسی برا تبلیغ نیاد، حالم دیگه از اسم هلن جوانمرد و آذرنوش و... به هم میخوره.

یه دندون دائمی پشت دندون شیری دخترم دراومده، باید امروز برای کشیدن دندون شیری برم پیش یه دکتر خوب. دکتر خودش دوشنبه تو کلینیکه، از دیشب کل سایتا رو زیر و رو کردم.

کسی بچه اش رو پیش دکتر شهره زهرایی یا دکتر مرجان آذرشب (کلینیک نیکی) برده؟

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
میشه تاپیک آخر منو گزارش بزنید؟:)

🙄🙄🙄

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم شما پیش دکتر اذر شب رفتید؟راضی بودید؟قیمتاشون خوب بود؟

سلام

بله، دکتر خوبی بود، البته بیمه تکمیلی قبول نمیکنه و کمی گرونه. ولی دخترم خوب باهاش ارتباط گرفت.