2777
2789
عنوان

شما بدون دعوت کسی جایی میری

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 33 پست
بنطرم با جاریت لج کردی نرفتی وگرنه اینا لهانس

باجاریم  لج میکردم ک پامیشدم شال کلاه میکردم  که ۵دقیقه بعدش  میرفتم

پشت سرشون

تازه بدتر لجش درمیاوردم....

اخه واقعا نمیفهمممم من مادرمو   انقدر بی ارزشه دنبال خودم  بگردونم   ببرم خونه مادرشوهر  ننه ی شوهرم  بدون دعوت واس شام

اصلا بگم باورت نمیشه  توخونشون دیدم  ۷تا۸تا میوس

گفتم بیارم  گفتم بیار  چاره چیه

یعنی برادرشوهرم مادر زنشو برده ۱کیلو میوه نخریده طرف بی میوه هس شاید  بی مقدمه میرم اونجا

من سمت شوهرم هر چی خووش بگه رو انجام میدم بگه بریم میگم باشه بگه نریم میگم باشه اصلا دخالت نمیکنم مشکلی هم پیش بیاد میگم مقصر خودت بودی به من چه شما هم خودتو بزار جای شوهرت ببین خواهرت بگه میخوام برم خونه بابا تو هم بیا شما میگی نه نمیام دعوتم نکردن؟؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی از دیشب   شوهرم  ناراحته😔😔😔 میگه توباید میامدی همون اول با داداشم میرفتیم من ه ...

اره خیلی خوبه که سرشام بی دعوت خونه کسی نرید ما یکبار خاله هام خونمون بودن و شام پخته بود مادرم ۴تفر از اقوامشون همراه یکی ازخاله هام ک رفته بود خرید اومدت و غذا کم اومد

افرین به تربیتت

"اگه دلت بزرگه امضامو بخون"🌱هر کس از ته دل حق الناس هایی که دیگران در حقش دارن ببخشه ریپلای کنه و بهم بگه براش 100 صلوات میفرستم به نیت خوشنودی و سلامتی امام زمان🤍🕊خدابزرگتر ازمشکلی که تو ناراحتشی...میشنود اگر صدایش کنی هوالسمیع...