2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکی

بعدشم اصلأ اسمها هیچ سنخیتی با هم ندارن

فک کنم می‌خوای جنجال راه بندازی

در ضمن عضویتت مبارک

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
تا سه قلو شو شنیدم ولی پنج تا امکان نداره

چن سال پیش خانوم کرجی ۶ قلو ب دنیا اورد بیشترم ممکنه چطور ندیدی

من دختر سرزمینم ایرانم ن مذهبی ن باحجاب اما ب تمام خانومای باحجاب احترام میزارم لحظه شماری میکنم برا اون روزی ک همه باهم دست تو دست هم با پوشش اختیاری کنار هم آزادانه راه بریم پوشش آزادانه لختی نیس بانو🙂ینی چادری،چادری بیاد بیرون حجاب اونیم ک حجاب اختیاری میخاد باب میلش بیاد بیرون
آرسام آیهان آراد  آروین آرتام

چه اسم های قشنگی...ایول...اسم پسر هم وزن نیلیا اگه بلدید بگید لطفا

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤

اسی یا همشونو مذهبی بزار یا همشونو از این جدیدا

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

ببین من اصلا موافق این نیستم اسما شبیه هم باشه.اما مرتضی و اوات و مسیحا و یاسین اصلا باهم نمیخونن.یا مذهبی بذار همه رو.یا ایرانی 

و اینکه با احترام ،مرتضی دیگه واقعا واسه بچه های این دوره زمونه جالب نیست 

مهدی علی محمد طاها حسین 

اینا عالین