2777
2789

من کنکور انسانی دادم رتبم۱۷ هزار شد 

بنظرتون با این رتبه چه رشته‌های دولتی رو میاوردم ؟؟؟ 

من فقط فرهنگیان و حقوق و روانشناسی و حسابداری زدم حتی شبانه روانشناسی هم نیاوردم

الان دوستم میگه اشتباه کردی باید رشته هایی مثل زبان عربی اینا رو می‌زدی اما اخه عربی به چه درد میخورد 😔😔 

الان آزاد زبان آوردم علاقه هم دارم بنظرتون برم؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی میدونه زنجان رشته ادبیات داره؟

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا

اره برو شش ماهی یبار میخای شهریه بدی ماهیانه بذار کنار پولشو.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
اره برو شش ماهی یبار میخای شهریه بدی ماهیانه بذار کنار پولشو.

والا اینقدر نا امیدم کرد که می‌گفت چقدر باید پول کتاب بدی و اینا می‌گفت برو پیام نور یا علمی کاربردی موندم چیکار کنم 😭

همون اول راه اشتباه کردی رفتی رشته های نظری😂😂😂 برو زبان رو ادامه بده تو این دوره زمونه الان زبان ...

اره واقعا

بنظرت دولتی همین رشته هایی مثل عربی و ادبیات میاوردم بهتر بود یا همین زبان ؟؟

والا اینقدر نا امیدم کرد که می‌گفت چقدر باید پول کتاب بدی و اینا می‌گفت برو پیام نور یا علمی کاربردی ...

ازاد خیلی بهتره .غیرانتفاعی هم خوبه ولی درکل زبان خیلی بهتر از عربیه.فردا روز میتونی تدریس کنی انلاین توخونه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
اره واقعا بنظرت دولتی همین رشته هایی مثل عربی و ادبیات میاوردم بهتر بود یا همین زبان ؟؟

شککک نکن زبان،درسته هزینه ها دانشگاه زیاده ولی اگه بتونی یه جوری یه کار پاره وقت برای خودت جور کنی هزینه های دانشگاهتو پنجاه درصدشم جور کنی عالی میشه،من خودم تو کار تدریس زبانم تهشم برا خودت کلاس میزنی لازم نیست هی دنبال کار بدوی،علاقتم که هست دیگه عالیه

شککک نکن زبان،درسته هزینه ها دانشگاه زیاده ولی اگه بتونی یه جوری یه کار پاره وقت برای خودت جور کنی ه ...

بنظرت آموزشگاه ها قبول میکنن برای تدریس؟ ینی در حین دانشجو بودن تدریس بکنم؟ 

واقعاً خدا خیرت بده عزیزم خیالمو راحت کردی ❤️❤️❤️