2777
2789
یه افسانه قدیمی هست که میگه اسم تو آینده افراد تاثیر زیادی داری  بزار بادوکبال  موپالمو& ...

سوباسو بنظرت چطوره

سوباسو اوزارو😐

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥶بگو علائمت چی بود ک فهمیدی نینی داری؟ و اینک چیکار کردی پسر شد😅

عزیزم خدا یهویی بهم کادو داد دکترا جوابم کرده بودن 

دو ماه بود پریود نمی شدم احساس تنگی نفس داشتم دلم تند تند ضعف میرفت

من اسم یاسین و نادیا رو خیلی دوست دارم 

یه دختر دارم که اسمشو گذاشتم نادیا 

ایشالا خدا یه پسر هم بهم بده بزارم یاسین ارزو به دل نمونم 

میشه دعا کنین اینماه باردار باشم

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
عزیزم خدا یهویی بهم کادو داد دکترا جوابم کرده بودن  دو ماه بود پریود نمی شدم احساس تنگی نفس دا ...

عزیزم خداروشکرررر ایشالا ی نگاهم ب ما بکنه

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
من ۶ماه تموم شده سه تا سونو گفته پسر بازم میگم شاید اشتباه شده همه ی علائمم دختره 

خیلی ب علائم توجه نکن خواهر من دختر داره شکمش گرد صورتشم درخشان شده اصلا لک و اینا نیاورده دختر قبلیشم همین بود

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
عزیزم خدا یهویی بهم کادو داد دکترا جوابم کرده بودن  دو ماه بود پریود نمی شدم احساس تنگی نفس دا ...

ب سلامتی بغلش بگیری گلم

برا منم دعا کن منتظرم مرسی