2777
2789
عنوان

تب بالای ۸ روز

317 بازدید | 13 پست

با سلام پسر ۴ ساله دارم الان ۹ روزه داره تب میکنه ۴ بار بردمش دکتر

آزمایش خون گرفتم گفت مشکلی نداره

علائم هم هیچی نداره سرفه و آبریزش بینی و...

فقط تب میکنه که با شرافت و پاشویه میاد پایین 

دوستان کسی هست کمک کنه یا تجربه این بیماری رو داشته باشه 

.آخرین بار دکتر اورژانس گفت بیارین بستری کنید بچه رو

خوب تب حتما ویروسی تو بدنش هس

بنظرم ببرش  بستری کن ببین مشکل ازکجاس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تب نشونه مبارزه بدن با ویروس یا عفونته. اگه منشأ عفونت رو پیدا نمیکنن شاید بند شده باشه... کدوم شهری؟ پرس و جو کنید اگه تلگیر هست اطرافتون ببرین گلوش رو ببینه... احتمال داره چیزی گیر کرده باشه... متاسفانه دکترا قبول ندارن ولی به چشم خودم دیدم بچه دور از جونش از مرگ برگشت با این کار

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

ببین دختر من یه هفته تب داشت،تب بالاها،دکترم می‌بردم می‌گفت مشکلی نداره آزمایش دادم گفت هیچیش نیست،آخرش دکتر بستری کرد،یه هفته بچه م بیمارستان بستری شد،دکتر گفت ویروس بوده،خداروشکر خوب شد،میگم بذار بستری بشه تا منشأ تب پیدا کنن،

بچه هیچیش نی گلوش تول داره باید تول گیری شه تو نت سرچ کن فیلماشو ببین

منم همینو میگم.. ایتجور مواقع کم اشتها هم میشن..... بعضی بچه ها بالا میارن.. بعضی دست به بینیشون میزنن همش.... من که گاهی مریض میشن، نزدیک خونمون یه خانومه هست. میبرم میبینم حبوبات یا مغز تخمه یا بادوم خاکی گاهی استخون کوکیک...درمیاره راحت میشه بچم

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
سلام سریع تر  ببر بستری کن تاتشنج نکرده بچه خطرناکه چرا بی خیالی گوش بده به حرف دکتر تابستو ...

بردمش دکتر سه بار هر کی یه نظری میده 

رزیدنت اورژانس گفت بستری،کن یه دکتر دیگه رفتم گفت ویروسه زمان میبره خوب بشه.بچه هیچ علائمی نداره 

تب نشونه مبارزه بدن با ویروس یا عفونته. اگه منشأ عفونت رو پیدا نمیکنن شاید بند شده باشه... کدوم شهری ...

من ساریم همه جاش،رو چک کردن گوش حلق .مشکل نداره .آزمایش داد برا عفونت و... که هیچ مشکلی نداشت.

ببین دختر من یه هفته تب داشت،تب بالاها،دکترم می‌بردم می‌گفت مشکلی نداره آزمایش دادم گفت هیچیش نیست،آ ...

نهایتش تا فردا اگه خوب نشد همینکار رو میکنم 

چون صدرصد ویروسه 

بچه هیچ سرفه و آبریزش بینی یا علائم سرما خوردگی نداره .آزمایش خون داد هیچ مشکلی نداشت فقط شب تب میکنه