2777
2789
عنوان

شما به ف.ال اعتقاد دارید؟

196 بازدید | 29 پست

من دقیقا چهار بار از روی بیکاری رفتم گرفتم از کتابش واقعا جالب بود ولی همه چیزاش درست بود . ولی از طرفی میگن همش الکیه نمی‌دونم شما باور دارید؟ 

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزمم من اعتقاد ندارم.

همه شون از به قانون پیروزی می کنن و میان مشکلاتی که بین اکثر آدم ها مشترک هست و یا مسائلی که جزئی از روابط ما حساب میشه رو میگن...

مثلاً میگن یه پولی دستت میاد یا از دستت میره یا میگن یه به نفر هست که بهت حسودی می‌کنه... یا خواستگار میاد و از این حرف ها... که اینها برای همه مون صدق می‌کنه.

سلام من نرگسم🌱🕊🌈

پیج داره؟ من سر قبولی فرهنگیان خیلی استرس دارم میشه پیج شو بدی بگیرم

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟

آره باور دارم بعضی چیزا راسته،البته خودم یه زمانی می‌گرفتم اما دیگه خیلی ساله که انجام نمیدهم 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
نه عزیزمم من اعتقاد ندارم. همه شون از به قانون پیروزی می کنن و میان مشکلاتی که بین اکثر آدم ها مشتر ...

آره دقیقا ولی همش راست در میاد یعنی مثلا ف.ال میگیرم حداقل تا یه هفته حداکثر هم تا دو ماه انجام میشه واقعا برام عجیبه 

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)
پیج داره؟ من سر قبولی فرهنگیان خیلی استرس دارم میشه پیج شو بدی بگیرم

نه گلم من از کتاب حافظ گرفتم . نیت می‌کنی یه فاتحه می‌فرستی یه صفحه رو شانسی باز می‌کنی و صفحه سمت راست رو نگاه می‌کنی اون میشه فالت