2777
2789

۳ مله از زایمانم زد شده خودم لاغرم اما شکمم یه کوچولو شل و ول شده از هر کی پرسیدم میگن اون چربی نیست و رحم هست که بعد زایمان اونجوری بزرگ شده و فکر میکنی چربیه 

اما حس خوبی بهم نمیده با ترک های رو شکمم یه جوری کنار میام اما میترسم اگ ابش نکنم چند سال دیگه یه ادم شکم گنده بشم و دیگه نتونم آبش کنم یکی دوهفته هم با شکم بند بستم که جمع بشه دیگه حوصله نکردم ببستم الان ببستم بازم تاثیری داره ؟و این که پوستش شل ول شده اونو چیکار کنم که یکم چسب بشه مثل قبل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم یکم زود باشه واسه ورزش شکم اگه بخيه داری

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
چرا ؟من از لحاظ روحی نیاز دارم واقعا 

چون اجزای بدن۶ماه طول میکشه تادرحالت طبیعی خودشون قراربگیرن واگه زودترورزش کنی بدنت خالی میکنه

ورزشای خیلی سبک انجام بده ولی بعد ۶ماه میتونی باشگاه بری

منم نزدیکه هفت ماهه زایمان کردم شکمم مونده رو مخم، هر روز تو آینه نگاه میکنم 

ترک بارداری هم مونده روش؟مال من مثل خمیر شده یه گوله است پر ترک 😃🥲شوهرم چند بار مسخرم کرد که شکمت مثل پیر زنا چروک شده دلم شکست از حرفش 

چون اجزای بدن۶ماه طول میکشه تادرحالت طبیعی خودشون قراربگیرن واگه زودترورزش کنی بدنت خالی میکنه ورزش ...

اره یکی گفت بخاطر فشار به بخیه و اینا ورزش خوب نیست اما کلا به وزن سابقم برگشتم فقط یه کف دست شکم مونده این وسط شده آینه ی دق 

بخیه هم نداشتم کلا 

ترک بارداری هم مونده روش؟مال من مثل خمیر شده یه گوله است پر ترک 😃🥲شوهرم چند بار مسخرم کرد که شکمت ...

تا دلت بخواد، من دو تا پسرام نزدیک چهار کیلو بودن شکمم خیلی چروک شده و سر دومی تا الان که کوچیک نشده، حرف شوهرتون خیلی زشت بوده و ببخشید دور از ادب

نه بخیه نداشتم طبیعی بود زایمان دومم بود 

صبر کن بعد ۶ ماه

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
تا دلت بخواد، من دو تا پسرام نزدیک چهار کیلو بودن شکمم خیلی چروک شده و سر دومی تا الان که کوچیک نشده ...

چقدر از زایمانتون گذشته ؟اره حرفاش خیلی  ناراحتم کرده