2777
2789
عنوان

راهنمایی واسه پوشک شورتی مولفیکس

339 بازدید | 15 پست

سلام خانم ها..من  چندساله فقط از پوشک مولفیکس شماره 6 استفاده میکنم.بخاطر یه سری مشکلات خاصی که بچه داره کلا توی رختخواب سخت شده پوشک چسبی.. واسه همین میخوام  مولفیکس شورتی بگیرم..فقط توی سایزش موندم.. میخوام بدونم  از نظر دور کمر کلا( دور کمر خیلی لاغر داره)..باید چه سایزی بگیرن 5 بگیرم؟شرایطش خاصه...نوجوون.. ولی نمیتونم ایزی لایف استفاده کنم چون حتی سایز اسمال هم  بزرگه واسش. ممکنه راهنمایی بفرمایید.. با آرزوی سلامتی برای تک تک شما خوبان و فرزندان دلبندتان... یه دنیا ممنون میشم راهنمایی صحیح بفرمایید. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فقط این رو میدونم پوشک شورتی کلا قواره کوچیک تری نسبت به چسبی داره همون ۶ بگیرید ۵ کوچیک میشه .&n ...

جدا سایزش کوچیکتره نسبت به چسبی؟؟ خدا خیرتون بده... مرسی عزيزم .. چون نمیتونم ریسک کنم بخرم و بعد بمونه به کارم نیاد.. قیمتش واسه من کمی بالاست... خیلی ممنونم.🙏🏻🌹.دوستان دیگه هم همین نظرو دارین 

به نظرم ۵ اوکی باشه براش ایزی لایف شورتی سایز کوچیک رو هم امتجان کن ایشالا به زودی از همه ی اینا ب ...

خیلی ممنونم عزیزم.. تنت سلامت باشه... إن شاء الله هیچ بچه ای مریض نشه و مریضا شفا پیدا کنند 🙏🏻😔❤️

جدا سایزش کوچیکتره نسبت به چسبی؟؟ خدا خیرتون بده... مرسی عزيزم .. چون نمیتونم ریسک کنم بخرم و بعد بم ...

نمیدونم عزیزم ولی من مای بیبی رو تجربه کردم قشنگ شورتی شماره ۶ قواره اش کوچیک تر از چسبی همون شماره ۶ هست . 

به خاطر نوع دوختش هست به نظرم . 

نمیدونم عزیزم ولی من مای بیبی رو تجربه کردم قشنگ شورتی شماره ۶ قواره اش کوچیک تر از چسبی همون شماره ...

که اینطور.. مرسی عزيزم بابت وقتی که گذاشتین... خیلی کمکم کرد راهنمایی تون... 🙏🏻❤️

من شنیدم شورتیا خیلی سخته،مخصوصا موقع مدفوع میخوای بکشی پایین ممکنه پاهام کثیف بشن،بچه ندارم ولی چند ...

لازم نیست پایین بکشیم باید دو طرفش رو که جای مشخصی داره پاره کنیم ، زیاد هم سخت نیست . 

من شنیدم شورتیا خیلی سخته،مخصوصا موقع مدفوع میخوای بکشی پایین ممکنه پاهام کثیف بشن،بچه ندارم ولی چند ...

سلام عزیزم. نه اتفاقا خیلی کار باشون راحت تره واسه همین میگن واسه مسافرت هم عالیه.. و اینکه واسه همین خیای گرون ترن.من راجع به شورتی ها خوندم نوشته از بغل باید باز کنند واسه جداسازیش.. نه اینکه پایین بکشن... مرسی از وقتی که گذاشتین 

ان شالله به زودی مشکلتون حل بشه... پوشک چسبی بگیرید هانیز از همه پوشک ها بزرگتره... مای بی بی شورتی ...

سلام مرسی عزيزم... خییلی ممنونم بابت دعای قشنگتون.. الهی تنون سلامت... واقعا ممنونم بابت راهنمایی مفیدتون 🙏🏻🌹