2777
2789
عنوان

توروخدااااابیاین بچم مریض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 29 پست
اسنپ بگیر ببر درمانگاه شبانه روزی  بهش کمی آب بده داخلش کمی نمک و شکر بریز که فشارش میزون شه&n ...

شربت مولتی ویتامین سانسویل تواب حل کردم بهش دادم یکم الان خداروشکربهترشد خوابیدخداکنه دوباره بالانیاره

به بعضایم بایدگفت توخودت مهم نیستی🤪چه برسه به حرفات 🙃
بعضیا میگن لیمو عمانی بذاری تو آب جوش بخوره آبشو بدی بازم برا اسهال خوبه ان شاءالله خوب میشه عزیزم. ...

خداروشکر شکمش یبارکارکردولی بیش ترواسه استفراغ نگرانم بخدا اعصابم خوردشد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیب دارین؟ خیلی خوبه شاید چیز آلوده خورده حالا معده داره تخلیه میشه

اره میدونم مسمومیت غذایی از یه نظربالابیاره خوبه معدشم پاک سازی میشه ولی خب بچم ضعیف میشه 

عزیزم نگران نباش. اگه خودت میدونی چیزی خورده که بهش نساخته، تا معده ش صاف نشه همینطور بالا میاره. اتفاقا بالا بیاره بهتره تا اینکه خدای نکرده اسهال بشه... عیبی نداره. الان که خوابیده. هرموقع بیدار شد یکم شیر خودتو بهش بده ببین چطوره. اگه بالا نیاورد دیگه که هیچی... اگه معده ش پس زد ببر دکتر که ضد تهوع بده و اگه ویروس باشه دارو

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
کسی نیست ببرم تنهام 

اولا نارنگی سم بوده دادی. 

گوشت و میوه تعطیل

دمنوش آویشن و عسل

شوید پلو، هویج پلو، زیره پلو، ماش پلو 

غذاهای بالا با ماست و نعنا و نمک

صبح و ظهر و شب

اول بگو دیروز کلا چی خورده؟

خب چکارکنم من ازدیشبه دارم سکته میکنم دکتروهای شبانه روزیش خوب نیست صبح میگم ببرم متخصص

خدایی اسهال استفراغ بچه کاری نداره برای پزشک‌عمومی

یعنی از نظر شما،کاربرای نی نی سایت از پزشک‌عمومی بهترن؟

اره میدونم مسمومیت غذایی از یه نظربالابیاره خوبه معدشم پاک سازی میشه ولی خب بچم ضعیف میشه 

بقول قدیمیا گوشت بچه لب طاقچه ست... باز برمیگرده ان شالله..... مادر باید دلش قوی باشه. اگه دست و پاتو گم کنی هم خودت اذیت میشی و هم بچه.... بالا اوردن اگه زیاد و مداوم نباشه خطرناک نیست.... صبح ببری یه دکتر خوب و باتجربه بهتر از اینه که ببری پیش دکترای بعضا بی تحربه که یا داروی مؤثر ندن یا با دارو امپول الکی بچه رو اذیت کنن. 

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

مسلمون نارنگی و ماست اخه؟؟؟؟

اولا که اسهال استفراغ یه واکنش دفاعیه بذار بدن کارشو بکنه چون حتما ویروسی عفونتی چیزی تو بدنشه

اگر دیدی دیگه داره از نرمال رد میشه بهش شیرینی برنجی یا سویق برنج یا کته بده البته بدون ماست

آب قند هم خوبه شکمو سفت میکنه

اگ میبینی ضعف داره موز هم خوبه بدی بخوره

کلا لبنیات نده اصلا/ غذای سنگین و چرب نده بهش/