2777
2789
عنوان

دچار بی اشتهایی دوران کنکور

71 بازدید | 8 پست

من وقتی درس میخونم برعکس همه کنکوریا که چاق میشن من دارم لاغر میشم 

چون درس میخونم چیزی نمیتونم بخورم حالم بد میشه 

من چاقم ولی خوب اینطوری هم لاغر نمیشم که بگین یا فکر کنین که خوبه  توی این دوماه وقته دوبار کارم به سرم زدن کشید..

چون فکر کن درس میخوندم و میل به هیچی ندارم و اگه ی چیزی نخورم انگار بدنم عادت میکنه و تا چند روز هیچی جز ی کیکی چیزی میلم نمی‌کشه تازه اونم برای اینه ی چیز شیرین بخورم که مغزم کار کنه دفعه حالم بد نشه 

الانم بازم اونطوری شدم سرم گیج میره ولی نمیتونم چیزی بخورم 

فقط نهایت چایی عسل 

و نهار یا چیزی هم اگه تونستم بخورم  تو این هفته بخاطر اینکه آدم انگار دوستاشو میبینه اشتهاش باز میشه ولی امروز هیچی درست نخوردم کلی هم فعالیت داشتم

به بابام اگه الان بگم بریم دکتر سرم بزنیم باهام دعوا راه میندازه 

چی بخورم الان یکم بهتر بشم حالم فشار خیلی بد افتاده 

یا کلا ایده ایی ندارید برای این وضع؟

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️

استرس پنهان داری

برنامه ها تو زیاد چک نمیکنی؟؟

درمانی نداره مگه اینکه بری ایترستو کنترل کنی

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدییی ...

برای آخرین تاپیکت باید بگم رتبه ۲۵ کنکور انسانی حتما سرچ بزن و ببین چه شخص هدف مندی بوده

لعنت به کنکور

منم چند ساله پشت کنکورم از استرس صبح ها نمیتونم‌صبحانه بخورم نهایتش ی کیک ساده

کل روز حالت تهوع دارم از استرس

حالم بشدت بده

شما هم برای افت فشارت اول فکرتو آروم کن بعد سرچ کن ببین چ چیزایی فشارو میبره بالا همونا رو بخور

دارو هم میتونم بهت پیشنهاد کنم ولی خطرناکه

چون داروهای استرس جزء دارو های اعصابه و با هرکسی سازگار نیست