2777
2789
عنوان

با ریزش موهام نصف شده با این قرص

| مشاهده متن کامل بحث + 8091 بازدید | 85 پست
من بین فیتو و اناکپس موندم کدام رو بگیرم؟؟ریزشم هم ناشی از کم کاری هورمون تیروییدی هستش؛؛گلم شما چه ...

آخ آخ منم کم کاری دارم برای همین دکتر گفت اناکپس اکسپرت و بگیرم

تنها قرصی که رو مشکل ما جوابه

ببین حتما بگیر دعام میکنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخ آخ منم کم کاری دارم برای همین دکتر گفت اناکپس اکسپرت و بگیرم تنها قرصی که رو مشکل ما جوابه ببین ...

مرسی عزیزم؛؛؛؛یعنی فیتو رو نگیرم؟آناکپس اکسپرت بگیرم؟دقیقا نیمه راست سرم خیلیییی بیشتر خالی شده و موهای شقیقه های راستم ضعیف تر شدند....چون میگن ریزش از نیمه راست سر ناشی از عدم تعادل هورمون های تیروییده...ایشالا جواب بگیرم برات دعای خیر میکنم عزیزم🙏لطفا میشه بگید از چه پیجی تهیه کردید که اورجینال بوده؟و لطفا قیمتش میشه بگید چنده؟ببخشید زیاد حرف زدم.🙇‍♀️

نمیدونم رویش داره یانه فقط ریختنش رو میبینم و زیاده

چند روز پیش پزشکی در اینستا می‌گفت که اگر ریزش موی شما طبیعی باشه ولی شما به مرور زمان وبعد از چند سال ببینید که حجم موی شما کم شده شما دچار ریزش ارثی هستید...ریزش ارثی کلا رویش مجدد نداره...مثل آقایون 

مرسی عزیزم؛؛؛؛یعنی فیتو رو نگیرم؟آناکپس اکسپرت بگیرم؟دقیقا نیمه راست سرم خیلیییی بیشتر خالی شده و مو ...

آره دقیقاً منم

تا قبلش گیسو کمندی بودم برای خودم

اما این هورمون ها بیچاره میکنن ادمو

آره عزیزم من از نت آف شاپ خریدم

Netoff هم اینستا هم تلگرام پیج داره

اورجینال بود 

یه بسته نود تای اگه اشتباه نکنم حدود سه میلیون شد البته مبلغش دقیق یادم نیست اما همین حدوده

چون روزی یکی میخوری قشنگ سه ماه هندل می‌کنه....بعد پنج روز از خوردنش قشنگ تاثیرشو میبینی 

بیوتین و بپانتین لطفا میشه بگید چه برندی بهتره؟ایرانیش زدم جواب نداد.

آلمانیش میگن بهتره ولی من ایرانیشو میزنم

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
آره دقیقاً منم تا قبلش گیسو کمندی بودم برای خودم اما این هورمون ها بیچاره میکنن ادمو آره عزیزم من ...

وای منم 🥺

از بس موهام پر بود ؛؛؛هر موقع برس میزدم دقیقا ۴۵ دقیقه طول می‌کشید از بس پر بود و من نفهم همش ناشکری میکردم و نق میزدم که چرا اینقدر پره و سخته شونه کردن😔 بعدش خدا این بلارو  سرم آورد...

عزیزم نت آف همان پیجی که سوگند معرفیش کرده؟؟خودم هم فکر میکنم فالوش دارم...عزیزم بی زحمت آیدی تلگرام  هم میشه بزاری تا از پیج اصلی خودشون خرید کنم🙏...خیلی از خرید فیک میترسم.

آلمانیش میگن بهتره ولی من ایرانیشو میزنم

ایرانیش من دو سری زدم جواب نداد...خانمه تزریقاتی بهم گفت مارک اکتوورکو  ایرانی هست ولی تحت لیسانس فرانسه هست اون بهتر جواب میده ولی آلمانی بایر هم شنیدم خوبه 

هیرتامین برای من عالی بوده و هست. احتمالا برای شما جواب نبوده.

من نگفتم جواب نبوده گفتم فیتو بهتره

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
2810