2777
2789
عنوان

با ریزش موهام نصف شده با این قرص

8088 بازدید | 85 پست

قرص فیتو با شامپو کافئین سریتا موهام از روزی صدتا ریزش به ۵۰ تا رسیده تاره موهام ضخیم و کلفت شده موهام‌ حس میکنم پرتر شده منی که قبل حمام موهامو برس میکردم بازم تو حمام میریخت الان رفتم خمام برس هم نکردم قبلش اما خیلی خیلی کم ریخت اون چندتا هم که ریخت فقط بعد ماسک مو بود 

گفتم بگم شاید به درد کسی بخوره چون ریزش مو خیلی ها دارن 

خیلی خوشحالم یکی از دغدغه هام یود 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

نکنه مهم قرص فیتو رو حتما حتما  اصلشو بخرید جون فیکش زیاده 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مرسی عزیزم جواب داد دعات میکنم

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فیتو خیلی خوبه از هیرتامین بهتره امپول بیوتین بپانتینم عالیه

اره امپول هم خوبه البته آلمانیش اما میونه خوبی با امپول ندارم

مال من ارثیه فک نکنم جواب بده😔

عزیزم بخر ۴ ماه بابد بخوری دوتا شیشه روزی دو عدد ضرر نداره که شاید جواب داد 

موهارو زبر نمیکنه؟ چون قرص زینک هم میگفتن واس ریزش خوبه ولی چون لیزر میرم شنیدم جواب نمیده اگه اونو ...

منم دارم لیزر مبرم اصلا رو موهای زائد تاثیر نداشته فقط تار موهارو ضخیم میکنه پرحجم

من ک ریزش موهام شدیده و کچل شدم دیگه ناامیدم

بخر عزیزم ناامید نباش فیتو رو خیلی ها جواب میده حتی اونایی که ریزش هورمونی دارن فقط حتما اصلشو بخر

من فیتو نگرفتم اما هر کوفتی می‌گرفتم تأثیر نداشت تا اناکپس و گرفتم ....اینم خیلی خوبه

من بین فیتو و اناکپس موندم کدام رو بگیرم؟؟ریزشم هم ناشی از کم کاری هورمون تیروییدی هستش؛؛گلم شما چه نوع ریزشی داشتید که آناکپس جواب داد؟؟چون آناکپس دو مدل هست آناکپس ری اکتیو که مخصوص افراد کرونا گرفته و کمبود ویتامین و این چیزا جواب میده و سفید رنگه ؛؛؛؛ولی آناکپس اکسپرت که قهوه ای رنگه مخصوص ریزش هورمونی هست؛؛شما از کدام رنگش استفاده کردید؟و ریزش هورمونی داشتید ایا؟؟

2810