2777
2789
عنوان

خدااااااااایا هزار مرتبه شکرررررررت منم مامان شدم👶🏻😍

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 72 پست
شکلات خخخخخ حتما
الهی شکرت که منم مامان شدم...خدای مهربونم نی نیم رو در پناه خودت سالم نگه دار....خدایا دامن همه ی دوستای منتظرم رو هم سبز کن الهی آمین
مبالکه
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبریک بسیار عزیزم خوشحالمون کردی.خدایا شکرت هرروز یکی ازدوستامون مامان میشن
http://razavitv.aqr.ir/index/ یا امام ررضا.خدایا هیچ زنی رو در حسرت مادرشدن نذار.آممممییییین. خدایا هزاران مرتبه شکرت.
خیلی لطف دارین دوستان،عاشقتونم،از ته دل برای شادی تک تکتون دعا میکنم
الهی شکرت که منم مامان شدم...خدای مهربونم نی نیم رو در پناه خودت سالم نگه دار....خدایا دامن همه ی دوستای منتظرم رو هم سبز کن الهی آمین
عاشقتم نینوس خیلی ب فکرت بودم تو نمازمم دعات کردم عزیزم.انشالا ب سلامتی بغل بگیریش دوست خوووبم
http://razavitv.aqr.ir/index/ یا امام ررضا.خدایا هیچ زنی رو در حسرت مادرشدن نذار.آممممییییین. خدایا هزاران مرتبه شکرت.
دوستای عزیزم حتما به همسراتون ولمن بدین،من که واقعا راضی بودم،ماه اول‌ مصرف همسرم نتیجه گرفتیم
مامان شادن جان حتما شما و شکلات عسلی و همه ی دوستای منتظرم رو دعا میکنم،إن شاءالله به برکت همین ماه رجب همگی‌خبر بارداریتونو بزودی بهمون میدین
تبریک میگم
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
سیمین جان حتماااااا دعا گوت هستم دوست عزیزم
2810