2777
2789
عنوان

خدااااااااایا هزار مرتبه شکرررررررت منم مامان شدم👶🏻😍

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خیلی ممنونم از همگی تصمیم دارم برای همه ی منتظرا دعای توسل و به نیت تک تکتون نادعلی بخونم،إن شاءالله دامن همه ی دوستای عزیزم بزودی سبز بشه
الهی شکرت که منم مامان شدم...خدای مهربونم نی نیم رو در پناه خودت سالم نگه دار....خدایا دامن همه ی دوستای منتظرم رو هم سبز کن الهی آمین
تبریک میگم عزیزم.انشاالله حال دل همه خوش بشه انشاالله.من از وقتی با این سایت اشنا شدم سر نماز همش یادم به بچه های اینجا میاد و دعا میکنم.مخصوص منتظرای نی نی.انشاالله هرکسی هر مشگلی داره به حق این ماه و روزای عزیز حل شه
هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
ممنونم لیلا جان،إن شاءالله شما هم بسلامت نی نی گلت رو بغل بگیری،خیلی لطف کردی مهربونم
الهی شکرت که منم مامان شدم...خدای مهربونم نی نیم رو در پناه خودت سالم نگه دار....خدایا دامن همه ی دوستای منتظرم رو هم سبز کن الهی آمین
مبارکهههههه هوراااااا خوشحالم کردی عزیزم.چن روز پیش یادم بودی تولیستم یادداشت کردم واست حدیث کسا بخونم
http://razavitv.aqr.ir/index/ یا امام ررضا.خدایا هیچ زنی رو در حسرت مادرشدن نذار.آممممییییین. خدایا هزاران مرتبه شکرت.
2810