2777
2789
عنوان

اینکه من خودم سبزی بخرم پاک کنم ربطی به قرن بوق وبی کلاسی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 87 پست

نه منم دلم نمیگیره یه بار خواهر خرید پر از گل بود منم خودم میخرم پاک میکنم میشورم خرد میکنم چه ربطی به این حرف ها داره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هنوزم خودم میگیرم اندازه ی دو وعده غذا پاک میکنم خورد میکنم کلا زن قدیمیم😂

افرین بر شما کدبانو

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
من شوهرم همیشه می‌ره روستا های که کشت دارن و یه گونی بزرگ سبزی میخوره که شاید 20یا،30کیلو باشه اصلا ...

احسنت برشما😍

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
منم خودم پاک میکنم اماده میکنم همه کپ میکنن از من انتظار ندارن😂😂

چرا مگه شما چتونه😅

من الان باردارم ۵ یا ۳ کیلومیخوام بخرم پاک کنم  باز تموم شد بخرم نمیتونم زیاد بخرم پاک کنم  ...

خداقوت گلم

اخه سالهاست همه اماده میخرن منم خودم همه چی حتی ترشی درست میکنم با ناخن و مژه کاشت و …انتظار ند ...

شما سنتی ومدرن رو ترکیب کردین😅