2777
2789
عنوان

کارای خونه و نوزاد...؟

95 بازدید | 8 پست

بچم یک ماه و نیمه‌ست. شبا می‌خوابه ولی روزا ۷-۸ صبح یه کله بیداره تا ۹-۱٠ شب. چرتای کوچیک میزنه ولی حداکثر یه ربعه. بعدم تا بغلش نکنم گریه میکنه. ما هنوز خونه مامانم ایناییم. همه کارا رو مامانم میکنه کن فقط به بچه میرسم. حالا هفته دیگه قراره بریم خونه خودمون. شوهرمم صبح ساعت ۷ میره تا ۴ من با بچه تنهام. به نظرتون چجوری به کارا برسم؟ مخصوصا آشپزی! از تجربیاتتون بگین.

بچه  منم‌مثل شما بود تا ۵ ماهگی من شب که خواب میرفت لباس میشستم‌تمیز میکردم خونه عذاب فردا ظهرشم نصفه آماده میکردم وقتی نماز صبح بلند میشدم بقیه کارهای ناهار میکردم اینجور کل روز وقت برا بچه داشتم

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط برنانه ریزی داشته باش  با گریه بچه هول نکن،اول ب بچه ت برس ویتی بازی کرد یا خوابید فوری برو سراغ اشپزی کردن اشپزیت ک تموم شد کم کم خونه رو تمیز کن موقع خاب طولانی بچه خودتم استراحت کن سعی کن شبا غذاتو اماده کنی خونتو مرتب کنی ک برا رورش فقط ب بچه رسیدگی کنی

به سختی   این روزامو گذروندم   حالا با فرقی که بچه من شباهم نمیخوابید و بی خوابی  دهنمو صاف کرده بود   با یه دست بچه نگه میداشتم با یه دست غذا  درست میکردم  انقدر خسته میشدم که سوهرم میومد خونه گریه میکردم  فقط 

ای جان خداحفظش کنه😍

سعی کن وقتی میخوابه تا حدی کارای عقب افتادت رو انجام بدی

غذا هم زیاد بزار از قبل اماده بزار فریزر بعد داغ کن زیاد هم خودتو خسته نکن تو نوزاد داری ازت انتظار نمیره مثل قبل باشی❤️

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
من کالسکه رو تو خونه گذاشتم میزارمش تو اون باهم تو آشپزخونه ایم    

منم این کارو کردم خیلی جواب بود خدایی!

بالا بود قشنگ میدید منو اروم بود

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
بچه  منم‌مثل شما بود تا ۵ ماهگی من شب که خواب میرفت لباس میشستم‌تمیز میکردم خونه عذاب فردا ظهرش ...

کی میخوابیدی پس؟ من همین الانش حداکثر ۴-۵ ساعت میخوابم🥲

کی میخوابیدی پس؟ من همین الانش حداکثر ۴-۵ ساعت میخوابم🥲

کل کارام دوساعت بیشتر نمیشد بچم ۱۰ مسخوابید منم ۱۲ شب بعدش ساعت ۴ برا نماز ۱۰ دقیقه بیشتر وقتم نمی‌گرفت کارام دیگه ساعت ۷ بلند میشدم تا ۱۰ شب که بچم می‌خوابید سخت بود ولی تموم شد اون روزا

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه