2777
2789

بهتره یا اینکه بذاریش سرجاش خودش بخوابه؟

من به لالایی عادتش ندادم ولی وقتی بیداره براش شعر میخونم 

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌. 

دخترم سه سالشه از همون اول براش قصه و لالایی میگفتم تا بخوابه. چون دیر خوابش میبره تا اونجایی که نفس و جون داشته باشم 😁براش میخونم. اگرم خسته شده باشم نمیخونم تا بخوابه یه موقع هایی بهونه میگیره ادامه بدم بعضی وقتا هم چیزی نمیگه

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
دخترم سه سالشه از همون اول براش قصه و لالایی میگفتم تا بخوابه. چون دیر خوابش میبره تا اونجایی که نفس ...

الان پشیمون نیستی عادتش دادی اذیت نمیشی؟

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان پشیمون نیستی عادتش دادی اذیت نمیشی؟

دروغ چرا یه وقتایی  پشیمون میشم چون خستم حوصله ندارم. از طرفی برام  لذت بخش هست. و لذت بخش تر اینکه شعر و لالای ها رو با خودم همخونی میکنه و یادگرفته ذوق مرگ میشم 😁بیشتر شعرهایی که براش میخونم مال کتاب قصه هاشه که با شعر هست چون تکرار زیاد شده براش یه قسمت‌هایی رو به تنهایی  از حفظ میتونه بخونه ولی با همخوانی خودم کامل میتونه بخونه.   مثلا یه تکه از  شعر رو من میگم یه تکشو اون میگه هم حکم بازی رو داره هم از نظر شنیداری تقویت میشه، هم از نظر هوشی

کتابایی رو که شعراشو براش میخونم میاره خودش ورق میزنه و از روی تصاویرش شعراشو میخونه اونجاس که خوشحال میشم که تونستم یه قدمی تو یادگیریش بردارم و خستگیم درمیره

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم