2777
2789
عنوان

غذاهایی که قند پایینی دارن لطفاً بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 34 پست
راستی نبات قندش پایینه ؟ یه نفر دیابت داره ، با چای بجای قند ، نبات میخوره درسته کارش ؟

نهههههه

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سبزیجات قندشون پایینه کلا اگه به اندازه بخوری قندت میاد پایین مثلا نصف نون لواش یا پنیر و خیار و گوجه قندش پایینه سیب زمینی و ماکارونی و یه سری چیزا هم کلا ممنوع میوه هم روزی دوتا یا سه تا یعنی ۳واحد 

غداهای پروتیینی و سبزیجات

ماهی گوشت مرغ لوبیا عدسی

برنجم ک خوردی کنارش از همه اینا بزار تا قندش کنترل شه

میان وعده کنار میوه هات اجیل بخور 

بعد غدا هم پیاده روی کن

همه اینا قندو کنترل میکنه

سرچ کن شیرین کنندهای مصنوعی چیا هستن نخور ،،،،

ولی شکر لبنیات کمتر مصرف کن 

مویز بخور ،،،در روز یه عدد بیسکویت بخور میوه زیاد شیرین مثل انجیر وانگور نخور ،،،سیب زمینی به اندازه گوجه باشه خوبه اندازه اش ابپز کن بخور ،،،،کباب تا میتونی بخور ،،،

برنامه خندوانه دکتر منشاوی اومدن حتما اون قسمت رو ببین گلم ،،،ان شاالله برطرف میشه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

نان سنگک سبوس دار یا نان جو و سبوس

میوه های کم شیرین 

خیار گوجه کاهو کدو و بادمجان قارچ پیاز سیر

سرخ کردنی و قند و شکر و سیب زمینی و ماکارونی ممنوع.

برنج فقط ظهر بخور

لبنیات کم چرب

روغن زیتون یا کنجد یا کانولا

من متخصص تغذیه میرم برای قند

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

شیرینی و شکلات رو خیلی کم کن 

دلت ضعف رفت یه قاشق مرباخوری عسل بخور 

چاییت رو به جای قند و آب‌نبات با کشمش و توت خشک، خرما خشک بخور 

کدو، کرفس، کاهو، کلم، خیار، گوجه، پیاز، هویج 

کالری خیلی پایین دارن 

اگه اضافه وزن داری حتماً تحت نظر پزشک تغذیه باش راحت و اصولی وزن کم میکنی 

اگه خواستی شماره دکتر خودم رو بهت میدم 

از برج 9 با وزن 91 کیلو تحت نظر پزشک تغذیه هستم 3 شب پیش بازم نوبت داشتم 68 کیلو شدم 3 وعده اصلی با 2 تا میان وعده داده دارو هم بهم داده هر 21 روز میرم مطبش رژیم و داروم عوض میشه رژیم آنلاین هم داره اگه خواستی درخواست بده شماره منشی آنلاینش رو بهت بدم اگه هم مشهدی بگو آدرسش رو هم بهت بدم 

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

راستی نبات قندش پایینه ؟ یه نفر دیابت داره ، با چای بجای قند ، نبات میخوره درسته کارش ؟

نه بره عطاری قند تلخ بخره مخصوص دیابته 

مویز هم بخوره خوبه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
پروتین و سبزیجات بجای قند و شکر هم استویا بگیر

ممنونم💙💙💙💙💙💚💚💛💛💛💛

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
من خودم خورش بامیه درست میکردم کوکوی کدوسبز درست میکردم ماست و خیار یا ماست و کدوسبزم عالیه

ممنونم💙💙💙💙💙💚💚💛💛💛💛

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
با چاییت عناب بخور بجا قندو خرما  قندش پایینه بعدم چیزای شیرینو محدود کن کاملا

ممنونم💙💙💙💙💙💚💚💛💛💛💛

سبزیجات قندشون پایینه کلا اگه به اندازه بخوری قندت میاد پایین مثلا نصف نون لواش یا پنیر و خیار و گوج ...

نون سنگک چطوره؟

غداهای پروتیینی و سبزیجات ماهی گوشت مرغ لوبیا عدسی برنجم ک خوردی کنارش از همه اینا بزار تا قندش کن ...

ممنونم💙💙💙💙💙💚💚💛💛💛💛

سرچ کن شیرین کنندهای مصنوعی چیا هستن نخور ،،،، ولی شکر لبنیات کمتر مصرف کن  مویز بخور ،،،در ر ...

ممنونم💙💙💙💙💙💚💚💛💛💛💛