شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا دختر منم همینجوری بود دکتر بردم دارو هم داد گف ماساژ هم بده هرکار کردم خوب نشد ی سال تمام بچم عذاب کشید بعد برادرشوهرم یکاری کرد ک اگه بگم تعلیق میشم ازون شب دیگه خوب شد
دختر منم اینجوری بود چندین مرتبه داروهای متفاوت استفاده کرد م و دکتر های معروف چشم کودک بردم خیلی شدید بود تا یک سالگی درگیر بودم ..مادر شوهرم خیلی به حرفهای قدیمی ها اعتماد داشت چند بار گفته بود توی چشم بچه ای که قی کرد باید شیر مادری ریخت که نوزاد دختر داره ..من دیگه از سر ناچاری همین کار رو کردم و چن قطره از شیر خودم رو توی چشم دخترم ریختم در کمال تعجب یکی دوروز بعد خوب شد.
بچه من چشمش عفونت کرد ی بار فک کنم پنج ماهگی بردم دکتر گفت دست و صورتشو زیاد بشور،قطره هم نداد حتی،گفت چون ب هر چیزی دست میزنه و میزنه ب صورتش،بوسش نکنید و اسپند اصلا دود نکنید