ادویه بهتره خیلی زیاد از چیزای مختلف استفاده نکنی چون همه پسند نیست و مزه اصلی غذا خراب میشه
برای قیمه اخرای پخت زعفرون و چوب دارچین و دونه هل و یه قاشق غذاخوری گلاب و آب جوش بزار دم بکشه نیم ساعت اخر بریز توش
برای مرغ هم بهتره اولش مرغ هارو بجوشونی و وقتی ازش کف خارج شد برداری و بشوری بعد سرخش کنی و بقیه مراحل داخلش زعفرون و فلفل سیاه و زردچوبه و یه کوچولو سیر و فلفل دلمه ای بریز در حد یه حبه سیر و دو بند انگشت فلفل دلمه
پباز خورشت هاتم حتما رنده کن و خوب تفتش بده با ادویه و رب بزار قشنگ رنگ و بوش آزاد بشه
حتما حتما هم آبجوش بریز داخل خورشتت موقع پخت