2777
2789

سلام مامانا یه سوال داشتم پسرم رو میخوام مهد بذارم شرایطش مناسب بود منتها میخوام قبلش با مدیر مهد هم صحبت کنم و با مربی . این درخواست من معمولیه هست ؟ مخصوصا صحبت با مدیر؟ منظور اینکه شما بچه ها رو ثبت نام کردید جلسه ای با مدیر داشتید؟

آره همه ی مادر ها همین کار و میکنن

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم. منم تو این منطقه برای پسرم دنبال مهد میگردم. شما تو مهدایی که رفتید دوزبانه خوب چیزی دیدید؟ به نظر خودتون کدوم مهد بهتره؟ مهد مونته سوری بود که دوزبانه هم باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید ❤️

سلام گلم. منم تو این منطقه برای پسرم دنبال مهد میگردم. شما تو مهدایی که رفتید دوزبانه خوب چیزی دیدید ...

سلام عزیز من چند تا تاپیک داشتم در مورد مهد منطقه شهرک غرب و سعادت آیاد منظورتونه؟ من تصمیم رو گرفتم کجا بذارم . اگه منظورتون این منطقه هست توضیح بدم

بله عزیزم. منم همون منطقه دنبال مهد هستم. ممنون میشم منم راهنمایی کنید کدوم بهتر بود

والا من چند تا مهد که میشناختم رفتم . در واقع ۳ تا رفتم که حداکثر همسیری رو با خونه یا محل کار داشتن . کهد نارنج خ علامه . خوبه بزرگه تمیزه برخوردها خوب بود کلاسها خوب نورگیر دسشویی ها تمیز . کلاسهای ۴ تا ۵ ساله از ۱۰ نفر تا ۱۸ نفر . فقط بنظرم یخرده همراه نبودن . مثلا پسر من شیر نباید بهوره جاهای دیگه میگفتن کنترل میکنیم اینجا میگفتن شیر رو میخوای چیکار کنی یجورایی همکاری کمتر داشتن ولی حای خوبی بود  گزینه خوبیه