2777
2789
عنوان

دیر فرستادن به مدرسه

412 بازدید | 15 پست

سلام دوستان پسرم ۷ ماهه دنیا اومد قرار بود آبان ماه دنیا بیاد ولی آخر شهریور سال ۹۶ اورژانسی دنیا اومد همه چیزش به موقع بود راه رفتن و اینا ولی خیلی دیر به حرف اومد ۴ ۵ سالگی  و سال پیش چون دو بار کرونا گرفت و ۴ ماه درگیر بیماری بود و بعدم عوارض کرونا نتونست پیش دبستانی بره امسال وقتی برای سنجش بردمش مشاور سنجش بهم گفت میتونه کلاس اول بره ولی پیشنهاد میکنم بزاریش پیش دبستانی تا آماده بشه و گفت بیش فعالی عدم تمرکز داره خلاصه که من کلی سرچ و تحقیق کردم و کلی راه و بازی برای افزایش تمرکز باهاش بازی کردم ولی پسرمو پیش دبستانی ثبت نام کردم 

نمیدونم کار درستی کردم یا نه خیلی اضطراب دارم احساس میکنم باعث شدم پسرم یکسال تحصیلی عقب بیوفته 

خودم تو خونه خیلی باهاش کار کردم بهش اعداد و یاد دادم 

کسی تو شرایط مشابهی بوده؟؟ لطفا راهنماییم کنین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله من دقیقا دخترم آبانی بود ولی اوایل مهر دنیا اومد

با اینکه مشکلی نداره و پارسالم پیش ۲ خوند و امسال راحت میتونستیم اول ثبتش کنیم ولی اینکار رو نکردیم

بخاطر اینکه دستشون کندتره نسبت به بقیه

ریزه ترن

سال دیگه بزرگتر میشن اعتماد به نفسشون بالاتره

خوب کاری کردی امسالم پیش موند

من خیلی تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم پس عذاب وجدان نداشته باش

اینجوری به نفعشه

بله من دقیقا دخترم آبانی بود ولی اوایل مهر دنیا اومد با اینکه مشکلی نداره و پارسالم پیش ۲ خوند و ام ...

شما دوبار پیش دو گذاشتی ؟ قبول کردن ؟ یا فقط پیش یک دوبار رفت؟ 

من می‌خوام بجای پیش دو بفرستم پیش یک 

و یکسال دیرتر بره 

شهریور ۹۸ هست 

بخاطر تاخیر کلام 

میترسم بخاطر حرف نزدنش اذیت بشه و اعتماد بنفسش از بین بره 

گفتاردرمانگرش گفت خوبه بنظرم 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

منم دخترم نیمه ی اول ۹۷ بدنیا اومده سال میش باید میرفت پیش دبستانی نفرستادمش..حالا میخوام برم مدرسه صحبت کنم ببینم تو تابستون فشرده پیش دبستانی ثبت نام میکنن یا نه

اگر بکنن تابستون بره پیش از مهر بره کلاس اول

اگر نه که یسال عقب میوفته

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
شما دوبار پیش دو گذاشتی ؟ قبول کردن ؟ یا فقط پیش یک دوبار رفت؟  من می‌خوام بجای پیش دو بفرستم ...

من امسال نفرستادمش بخاطر اینکه پدرش باهاش تو خونه کار کرد

منکه راضی ام

همون یه سال پیش ۲ رو فقط خوند

نمیدونم میتونین دیرتر بفرستین یا نه چون شما بچه تون نیمه اولیه بپرسین از یه مدیر

من امسال نفرستادمش بخاطر اینکه پدرش باهاش تو خونه کار کرد منکه راضی ام همون یه سال پیش ۲ رو فقط خو ...

خب اگر اینجوریه ک دیر نفرستادید؟ نیمه دومیا ک همیشه دیتر میرن 

اگر یکسال دیرتر برن میشه دوسال عقب 

نیمه اولیا دیر برن میشن همراه نیمه دومی 

شما طبق سال آموزش پرورش فرستادی

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
خب اگر اینجوریه ک دیر نفرستادید؟ نیمه دومیا ک همیشه دیتر میرن  اگر یکسال دیرتر برن میشه دوسال ...

آره درسته دختر من ۷ روز فقط کم داشت میتونستیم بفرستیم بخاطر قانون جدید ولی با توجه به شناختی که ازش داشتیم میدونستیم نمیتونه و کششو نداره

من طبق قانون جدید به موقع خودش میره همون ۷ سال

2810